2014-07-26 09:12:06
Φωτογραφία για Aνοίγει το Δημοτικό Αμφιθέατρο στο δήμο Ξάνθης
Το πολυπόθητο πιστοποιητικό πυρασφάλειας εξασφάλισε ο Δήμος της Ξάνθης την Παρασκευή και στο εξής το Δημοτικό Υπαίθριο Αμφιθέατρο στο περιαστικό άλσος μπορεί να χρησιμοποιηθεί... για όλες τις παραστάσεις. Σύμφωνα με τη διαδικασία για κάθε παράσταση, και με βάση τις σχετικές αποφάσεις του Κέντρου Πολιτισμού και του Δημοτικού Συμβουλίου, εκδίδεται άδεια παράστασης. Όπως είναι γνωστό , από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Κυριακίδη είχε γνωστό ότι καμία άδεια δεν μπορεί να εκδοθεί πριν εξασφαλιστούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά, όπως και έγινε την Παρασκευή με το σχετικό έγγραφο της Πυροσβεστικής.

Πλέον οποιαδήποτε παράσταση μπορεί να γίνει στο Αμφιθέατρο αν και χάθηκαν αρκετές ενώ δύσκολο παραμένει το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η παράσταση που είχε προγραμματιστεί αρχικά για τη Δευτέρα 28-7 και στη συνέχεια ακυρώθηκε, από το Θέατρο του Νέου Κόσμου, καθώς δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για ενημέρωση του κοινού.

Όπως αποδείχτηκε η όλη διαδικασία διήρκεσε λίγες μέρες και αν οι υπηρεσίες του Δήμου είχαν κινηθεί νωρίτερα (ειχαν ενημερωθεί από το Κέντρο Πολιτισμού από το Νοέμβριο), το πιστοποιητικό θα είχε εξασφαλιστεί έγκαιρα και δεν θα είχαν χαθεί τόσες παραστάσεις για το κοινό της Ξάνθης.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ