2014-07-26 18:38:19
Φωτογραφία για Ποια τραγουδίστρια είπε: «Δεν έχω δερβέναγες πάνω από το κεφάλι ούτε ανθρώπους να με τραβάνε πίσω. Πλέον ζω και είμαι ελεύθερη»
Η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι πλέον διανύει μια όμορφη φάση στη ζωή της ενώ νεότερη πέρασε δύσκολα Θεωρώ πάντως ότι είστε από τους ανθρώπους που, τα τελευταία χρόνια, ζείτε καλύτερα σε σχέση με το παρελθόν...

«Ε, αυτό είναι σίγουρο! Αλλά τι τα θες, βρε αγάπη μου, το νιάτο είναι νιάτο. Μπορώ να συγκριθώ με μία 20άρα ή μία 30άρα; Άλλες πάνε και πλακώνονται στις πλαστικές. Δεν το κατακρίνω. Αλλά εγώ τα φοβάμαι αυτά. Τρέμω μην παραμορφωθώ και αλλάξω εντελώς. Μια χαρά αισθάνομαι με τις ρυτίδες μου. Τι να κάνουμε; Σήμερα είμαι καλύτερα στη ζωή μου, γιατί ξέρω τι θέλω, είμαι αυτόνομη, κάνω κουμάντο εγώ, είμαι αυτοδύναμη και αφεντικό του εαυτού μου. Δεν έχω δερβέναγες πάνω από το κεφάλι μου. Δεν έχω πια πίεση, ούτε ανθρώπους να με τραβάνε πίσω. Πλέον ζω και είμαι ελεύθερη».

Κάποτε, όμως, δεν ζούσατε, έτσι δεν είναι;

«Όχι, κάποτε δεν ήταν έτσι. Ήμουν με ανθρώπους που με πήγαιναν πίσω
. Όχι όλοι, αλλά μερικοί μου έκαναν και κακό. Πλέον, δεν θέλω πολλούς ανθρώπους γύρω μου και προτιμώ να είμαι μόνη, όπως είμαι σήμερα. Αυτά, όμως, δεν τα ήξερα πάντα, έπαθα και έμαθα. Η σοφία έρχεται με τον χρόνο. Καλά είναι τα νιάτα, αλλά δεν έχουν τη γνώση, μόνο τον παρορμητισμό. Κάποτε ήμουν άλογο που ήθελε να τρέξει και εγώ είχα ανθρώπους που μου τραβούσαν τα γκέμια. Δεν μπορώ έτσι εγώ! Και ποιος μπορεί, θα μου πεις;»

Ναι, αλλά όταν είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο, ακόμη και αυτό να σου κάνει το παραβλέπεις και το προσπερνάς. Το ωραιοποιείς, αν θες...

«Κοίτα να δεις, ψυχούλα μου, μπορεί να είσαι ερωτευμένος με κάποιον, αλλά όταν βλέπεις ότι, μία δύο πέντε δέκα, αυτό σου κάνει κακό, τότε ο έρωτας φεύγει και περνάει. Ξυπνάς. Η καθημερινότητα φθείρει», δήλωσε η Κατερίνα Στανίση στο περιοδικό «Down Town της Κύπρου».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ