2014-07-27 09:47:34
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει λίγο μετά τα μεσάνυχτα (01.00) τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο του ICC  και στις δηλώσεις του ο Μίτσελ έκανε λόγο για σπουδαία δοκιμασία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τον ομόλογό του της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, με τον οποίο είχε εγκάρδια συνομιλία στα αποδυτήρια του Soldier Field.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μίτσελ:

Για τον αγώνα με τη Λίβερπουλ: «Είναι μία μεγάλη δοκιμασία και εμπειρία για εμάς. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια αυτή την στιγμή, καθώς τα ταξίδια είναι πολλά, όπως και οι προπονήσεις, ενώ μεγάλη είναι και η διαφορά της θερμοκρασίας. Ολα αυτά θα πρέπει να τα ξεπεράσουμε».

Αν θέλει οι παίκτες του να αφήσουν πίσω τους την αναμέτρηση με τη Μίλαν: «Τα είπαμε και μετά το τέλος του αγώνα με τη Μίλαν, ότι αυτά αποτελούν μέρος της προετοιμασίας. Νικήσουμε ή χάσουμε, πρέπει να προχωράμε και να κοιτάζουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε.»


Αν θα παίξει ο Φορτούνης κόντρα στη Λίβερπουλ: «Το σκεφτόμαστε το θέμα του Φορτούνη. Είναι νωρίς ακόμα για τον ίδιο στην προετοιμασία, όμως σκεφτόμαστε να του δώσουμε κάποια λεπτά να τον δοκιμάσουμε γιατί τον χρειαζόμαστε».

Για τον κόσμο: «Το παρατηρούμε από την στιγμή που φύγαμε από την Πειραιά. Παντού συναντάμε Ελληνες φιλάθλους μας και αυτό μας κάνει υπερήφανους. Είναι μία ευθύνη παραπάνω, να τους κάνουμε υπερήφανους για τη φανέλα που φοράμε».

Για την εκδήλωση της UNICEF: «Για εμάς είναι είναι πάρα πολύ σημαντικό που έχουμε αυτή τη συνεργασία με τη UNICEF, η οποία είναι πλέον μέλος της οικογένειας μας. Εχουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, αλλά από την ημέρα που αποφασίσαμε να βάλουμε το λογότυπο της στη φανέλα μας, οι υποχρεώσεις μας αυξήθηκαν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ