2014-07-27 11:44:47
Φωτογραφία για Πάτρα: Κρυφτό έγχρωμων εκδιδόμενων γυναικών με την αστυνομία στο κέντρο της πόλης
Το "κρυφτό" με την αστυνομία παίζουν οι εκδιδόμενες έγχρωμες γυναίκες που κάνουν όλο και πιο έτνονη την παρουσία τους στην Πάτρα το τελευταίο χρονικό διάστημα και οι οποίες κάνουν εμφάνιση σε κεντρικούς δρόμους όταν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα.

Η αστυνομία έχει εντείνει τις περιπολίες της στα γνωστά σημεία που είθισται να κάνουν στέκια τους, όπως η Σαχτούρη, η Τσαμαδού, η Γούναρη, η Ρήγα Φεραίου, η Αγίου Ανδρέου, χαμηλά η Γούναρη κ.α. προκειμένου να πατάξει το φαινόμενο της υπαίθριας πορνείας, αλλά οι αλλοδαπές που εκδίδονται έναντι εξευτελιστικού ποσού, όταν βλέπουν περιπολικό αρχίζουν να τρέχουν μπρος στα μάτια των περαστικών για να ξεφύγουν.

Δεν λείπουν βεβαίως και οι εντάσεις μεταξύ τους όπως το βράδυ της περασμένης Πέμτης που πιάστηκαν στα χέρια μεταξύ τους στη Ρήγα Φεραίου προφανώς για την "πατρότητα" της θέσης και σήκωσαν στο πόδι τη γειτονιά.

Κάτοικοι των περιοχών που συχνάζουν οι αλλοδαπές, οι οποίες προτιμούν σκοτεινές διασταυρώσεις σε κεντρικούς δρόμους, ή είθισται να κρύβονται πίσω απο κάδους και να κάνουν ξαφνικά εμφάνιση όταν το αυτοκίνητο κόψει ταχύτυητα, κάνουν λόγο για αοαράδεκτη κατάσταση στην καρδιά της πόλης και ζητούν την ένταση των μέτρων.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ