2014-07-27 13:22:58
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ... ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΑΒΕΛΛΑ!
Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό που έχει μεγαλώσει την ψαλίδα σύμφωνα με τον Τζαβέλλα!

Ο Γιώργος Τζαβέλλας τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πέρυσι λειτουργούσε... επιφανειακά, όπως για παράδειγμα στο θέμα των μεταγραφών.

Ο ίδιος ακόμη τόνισε πως φέτος ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με... όλη την έννοια της λέξης ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως οι "ασπρόμαυροι" ακολουθούν το περσινό μοντέλο του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα συμφώνησε ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγαλώσει την ψαλίδα.

Μεταξύ άλλων ο Τζαβέλλας είπε:

Πέρυσι τι δεν πήγε καλά;

"Θεωρώ ότι λειτουργούσε η ομάδα επιφανειακά. Δεν πήγαινε κάτι καλά; Να φέρουμε τέσσερις παίκτες. Δεν παίρναμε αποτελέσματα; Να φύγει ο προπονητής. Δεν υπήρχαν οι σωστές βάσεις για να δουλέψεις σωστά και να προσπαθήσεις να πετύχεις τον στόχο που είχες θέσει...".

Πέρυσι μιλούσατε πολύ, αλλά ελάχιστα κάνατε "Ήταν το μεγάλο μας λάθος. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι ταπεινός. Αυτό που έγινε πέρυσι ήταν μεγάλο λάθος και το έχουμε παραδεχθεί και εμείς οι παίκτες. Αν δεν έχεις τη βάση για να υποστηρίξεις κάτι δεν μπορείς να υπόσχεσαι. Εμείς πρέπει να γίνουμε ομάδα και να παραμείνουμε ταπεινοί σε οποιαδήποτε θέση και αν βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια της περιόδου".


Πολλοί λένε ότι και φέτος ο Ολυμπιακός έχει μεγαλώσει την ψαλίδα έναντι των άλλων ομάδων...

"Θα συμφωνήσω. Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα γιατί διατήρησε τον κορμό του, είναι μια ομάδα τεσσάρων ετών και έχει κάνει μεταγραφές. Εμείς κάθε χρόνο αλλάζουμε το ρόστερ μας. Δεν μπορούμε έτσι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, δεν είναι εύκολο...".

Ο Αναστασιάδης ζητά να μην ασχολείστε με τους διαιτητές...

"Σωστό και με βρίσκει και εμένα σύμφωνο αυτό. Ο προπονητής μας έχει πει ότι εμείς φταίμε και όχι οι διαιτητές. Αν εμείς κάνουμε αυτά που πρέπει, τότε θα αφήνουμε σε δεύτερη μοίρα αυτούς. Κάναμε πέρσι λάθη πάνω σε αυτό τον τομέα και όπως τονίζει και ο προπονητής στους νεαρούς αυτά τα λάθη που έγιναν πέρσι δεν πρέπει να επαναληφθούν".

Έγινε το θέμα του καλοκαιριού ο καβγάς με τον Μανιάτη...

"Από την πλευρά μου δεν υπάρχει τίποτε. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν τέτοια περιστατικά. Η ουσία είναι πόσο η ίδια η ομάδα προστατεύει και κρατά τα στεγανά της. Σε κάθε ομάδα υπάρχουν προβλήματα, καυγάδες, δεν είναι όλα ρόδινα. Απλά εμένα με στεναχωρεί πως αυτό βγήκε προς τα έξω και κάνει κακό στην Εθνική Ομάδα".

Έγινε αυτό το περιστατικό;

"Επαναλαμβάνω πως εγώ θεωρώ ότι αυτά δεν πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω. Δεν πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι κάποιος έβρισε έναν άλλο στην προπόνηση. Γίνονται και λέγονται πράγματα αλλά η δημοσιοποίηση τους κάνει κακό στην ομάδα. Δεν έπρεπε να δοθεί τέτοια έκταση".

Όταν δηλώνεις πως θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να ζηλέψει τον Παναθηναϊκό, δεν χαμηλώνεις τον πήχη;

"Όχι. Δεν αναφέρομαι στην κακή ζήλεια. Οποιαδήποτε ομάδα δουλεύει σωστά πρέπει να την ζηλεύεις και να παίρνεις πράγματα από αυτή. Ζηλεύω κάποιον όταν θέλω να βελτιωθώ και να τον ξεπεράσω. Είμαι σίγουρος ότι και ο Παναθηναϊκός ζηλεύει τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός την τελευταία χρονιά δούλεψε σωστά. Εμείς επειδή η ομάδα έχει την οικονομική δυνατότητα μπορεί να πάρει και παίκτες μεγαλύτερης αξίας και να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη από τον Παναθηναϊκό. Δεν χαμηλώνεις τον πήχη αν παραδειγματίζεσαι από σωστό προγραμματισμό".

Ο Ρατς δήλωσε πως παρά το νεαρό του ρόστερ, ο ΠΑΟΚ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον Ολυμπιακό...

"Συμφωνώ. Είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε προβλήματα. Έχουμε υψηλούς στοχους. Εμείς θέλουμε να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς. Να στεναχωριόμαστε στις ήττες και να προσπαθούμε για το καλύτερο".

Ο Αναστασιάδης είπε πως το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο... ΠΑΟΚ. Πώς το αντιλαμβάνεσαι;

"Σωστό. Γιατί εμείς πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε να φτιάξουμε το σπίτι μας. Να θέσουμε σωστές βάσεις και να υποστηρίξουμε αυτό που διεκδικούμε όχι με λόγια αλλά με έργα. Αν βγάζουμε στο γήπεδο αυτό που μπορούμε, κανείς δε θα μας κατηγορήσει αν έρθει κάποιος και μας το κλέψει. Πέρσι προσπαθήσαμε λανθασμένα να υποστηρίξουμε αυτό που γινόταν γύρω μας αφού εμείς πρώτα απ' όλα δεν κάναμε το καλύτερο ως ομάδα μέσα στο γήπεδο".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ