2014-07-27 21:09:12
Φωτογραφία για Φάνης Γκέκας: Για μένα η εθνική αποτελεί προτεραιότητα και είναι σημαντικό κομμάτι
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Φάνης Γκέκας, μίλησε στον... NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο, για:

-την επιστροφή του στην Ακίσασπορ: «Θέλαμε και οι δύο πολύ να γίνει αυτή η μεταγραφή. Κάτσαμε δύο λεπτά στο τραπέζι και τα βρήκαμε. Πέρυσι η συμφωνία χάλασε στις λεπτομέρειες Η ομάδα με εξαίρεση τον προπονητή, δεν έχει αλλάξει, παρά ελάχιστα το ρόστερ της. Μπορούμε φέτος να πετύχουμε το κάτι παραπάνω, αφού πέρυσι για λίγο χάθηκε η έξοδος στην Ευρώπη».

-το τι μπορεί να προσφέρει: «Η ομάδα με απέκτησε για τα γκολ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μπορώ να προσφέρω και σε άλλους τομείς. Όπως η Ακίσασπορ θέλει να πετύχει τους στόχους της, έτσι και εγώ μπορώ να βοηθηθώ για να πετύχω τους δικούς μου. Η εξέλιξη εκτός από εμένα νομίζω ότι χαροποίησε και τον κόσμο. Τα τελευταία δύο χρόνια μου πάει το τούρκικο πρωτάθλημα. Νιώθω πολύ καλά και είμαι ευτυχισμένος γι' αυτό που κάνω».

-την Εθνική ομάδα: «Για μένα η εθνική αποτελεί προτεραιότητα και είναι σημαντικό κομμάτι. Ήθελα να τελειώσει το θέμα της μεταγραφής μου για να αρχίσω γρήγορα τις υποχρεώσεις μου με την Ακίσασπορ, ώστε να είμαι έτοιμος και για την Εθνική».

-τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό, Κλαούντιο Ρανιέρι: «Καινούργιος προπονητής, καινούργια νοοτροπία, καινούργια πράγματα. Είναι έμπειρος σε μεγάλες διοργανώσεις και η ομάδα έχει τις δυνατότητες να προκριθεί στα τελικά του EURO 2016. Είναι σημαντικό γι' αυτόν να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, ώστε να ξέρει σε τι κατάσταση βρίσκονται και να κάνει τις επιλογές».

-το Μουντιάλ της Βραζιλίας: «Πιστεύω πως κάθε ομάδα μπορούσε να φθάσει ψηλά. Η κάθε μια έφθασε πάνω-κάτω εκεί που άξιζε, εξαιρώντας λίγες ομάδες. Μπορούσαμε να προχωρήσουμε περισσότερο, αλλά ήμασταν άτυχοι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές δεν σε αφήνει να κάνεις αυτό που θέλεις και για το οποίο προσπαθείς. Όποια ομάδα έφθασε μέχρι τα νοκ άουτ, μπορούσε να πάει μέχρι τον τελικό. Το σημαντικότερο για κάθε ομάδα ήταν να μην δεχθεί το γκολ. Νομίζω ότι δίκαια το πήρε η Γερμανία».

-το χαμένο πέναλτι στο ματς με την Κόστα Ρίκα: «Εγώ το βλέπω πιο έντονα από τον καθένα. Αν δεν ήμουν σίγουρος δεν θα το εκτελούσα. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Ο τερματοφύλακας ήταν τυχερός και βρέθηκε και σε καλή κατάσταση». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ