2014-07-27 21:57:04
Φωτογραφία για Ακόμη να πας διακοπές; 13 πράγματα που πρέπει να κάνεις αν βαριέσαι κλεισμένη στο σπίτι
Οι δύο εχθροί της ανθρώπινης ευτυχίας είναι ο πόνος και η βαρεμάρα! Πόσες ώρες μπορείς να κάτσεις σπίτι να κοιμάσαι ή να κοιτάς το ταβάνι; Αν αυτό το καλοκαίρι δεν έχεις σχέδια -σε αντίθεση με τους φίλους σου που γυρνάνε τα νησιά της χώρας- μπορείς να μείνεις σπίτι και να γίνεις δημιουργική... Διάβασε τις ιδέες μας για τις ώρες της ατελείωτης καλοκαιρινής βαρεμάρας σου!

Τακτοποίησε την ντουλάπα σου. Το αποφεύγεις καιρό, αλλά έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις;

Βρες από το διαδίκτυο μια συνταγή μαγειρικής του αγαπημένου σου σεφ και φτιάξε την. Αν δεν πετύχει θα έχεις χρόνο να δοκιμάσεις και άλλη.

Κατέβασε τα επεισόδια από δυο τρια σίριαλ που σου αρέσουν και δες τη μία σεζόν μετά την άλλη.

Χόρεψε σαν να μην υπάρχει αύριο. Μόνη στο σπίτι και τι καλύτερο από το να βελτιώσεις τις κινήσεις σου για όταν πας σε κάποιο beach party.

Πότισε τα φυτά σου. Τα ξέχασες και αυτά ε;


Πάρε τηλέφωνο όσους φίλους και γνωστούς ξέρεις που δεν πήγαν διακοπές και κάλεσε τους σπίτι σου για το πιο αυθόρμητο πάρτι του καλοκαιριού.

Βγάλε μία selfie κάθε μισή ώρα. Δες την πρόοδο της βαρεμάρας σου. Στο τέλος της ημέρας θα γελάς με τις λήψεις σου.

Τρόλαρε σε Facebook, Twitter ακόμα και κάτω από τα videos του You Tube. Να είσαι ευγενική γιατί δεν εγκρίνουμε το cyber bullying.

Δοκίμασε να δημιουργήσεις χτενίσματα μόνη σου. Άνοιξε ένα περιοδικό και αντέγραψε όποια στιλ σου αρέσουν.

Γράψε μια λίστα με όσα θες να φτιάξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Αν έχεις ακόμη περισσότερο χρόνο κάνε μια διαφορετική λίστα με όσα θες να πετύχεις για παράδειγμα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Κάνε ηλιοθεραπεία στη βεράντα του σπιτιού σου. Το πιο πιθανό είναι οι γείτονες να λείπουν και έτσι δεν θα σε δει κανείς με το μαγιό σου! Αντηλιακό απαραίτητα.

Φέρε στο νου σου την κινηματογραφική σκηνή που σε έχει στιγματίσει. Κάνε την αναπαράσταση. Με όλο το δράμα και την ένταση. Μετά ανέβα και στο πόντιουμ και βγάλε τον ευχαριστήριο λόγο για Όσκαρ 'Α γυναικείου!

Αφέσου στο καλύτερο αφρόλουτρο της ζωής σου. Καθάρισε την μπανιέρα σου, γέμισε την χλιαρό νερό, ρίξε μέσα το αγαπημένο σου αφρόλουτρο ή και κάποιο αιθέριο έλαιο και βυθίσου για όση ώρα θες. Βάλε στο ραδιόφωνο να παίζει τον αγαπημένο σου σταθμό.

Άλλαξε τη διακόσμηση στο σπίτι σου. Μετακίνησε τα έπιπλα, άλλαξε κουρτίνες, βάλε διακοσμητικά. Παραγωγικό!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ