2014-07-27 22:30:08
Φωτογραφία για Γάμος και παιδί για Πεν-Θερόν
Μια πράξη υπέρτατης αγάπης ετοιμάζονται να κάνουν δύο γοητευτικοί και ταλαντούχοι ηθοποιοί... Σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly, η Σαρλίζ Θερόν και ο Σον Πεν ετοιμάζουν ένα ταξίδι στην Νότια Αφρική, το οποίο πρόκειται να αλλάξει τη ζωή τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό UsWeekly, θέλουν να παντρευτούν μέσα στο καλοκαίρι στη Νότια Αφρική, όπου θα βρίσκονται για τα γυρίσματα της ταινίας «The Last Face», την οποία σκηνοθετεί ο 53χρονος και πρωταγωνιστεί η 38χρονη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Σαρλίζ Θερόν και ο Σον Πεν θέλουν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι μετά από το γάμο. Μπορεί η σχέση τους να μετρά λίγους μήνες, αλλά οι δύο τους γνωρίζονται αρκετά, καθώς είναι φίλοι τα τελευταία 18 χρόνια.

«Η Σαρλίζ ήθελε πάντα να υιοθετήσει ένα ακόμη παιδί», λέει πηγή του UsWeekly. Η ηθοποιός έχει έναν γιο, τον Τζάκσον, που είναι δύο ετών.

Αν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα και τελικά ο γάμος πραγματοποιηθεί, θα είναι ο τρίτος για τον Σον Πεν, καθώς στο παρελθόν είχε ντυθεί γαμπρός δίπλα στην Madonna αλλά και τη Ρόμπιν Ράιτ, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, τον 23χρονο Ντίλαν και τον 20χρονο Χόπερ.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ