2014-07-28 00:04:05
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Πιστεύουν ότι η 24χρονη κόρη τους επέζησε από την συντριβή του Boeing στην Ουκρανία και τη ψάχνουν ακόμη μέσα στα συντρίμια [phots+video]
Ο George και η Angela Dyczynski άφησαν λίγα λουλούδια στα συντρίμμια του boeing στην ανατολική Ουκρανία για την κόρη τους Fatima Dyczynski, μηχανικό αεροσκαφών, η οποία βρισκόταν ανάμεσα στους 298 επιβάτες που χάθηκαν στη μοιραία πτήση Η οικογένεια από το Περθ της Αυστραλίας είναι η πρώτη που επισκέπτεται την περιοχή από την ημέρα που κατέπεσε το αεροπλάνο κοντά στο χωριό Γκράμποβ.

Η Φατίμα επέστρεφε στο Περθ με την πτήση MH17 με γερμανικό διαβατήριο όπου σχεδίαζε να παραστεί σε σεμινάριο πριν επιστρέψει στην Ολλανδία για τις σπουδές της.

Οι τραγικοί γονείς δήλωσαν στο The West Austalian την Παρασκευή ότι ταξίδεψαν για να δουν τα συντρίμμια του αεροπλάνου παρά τις προειδοποιήσεις των επισήμων να μη μεταβούν στην ταραγμένη αυτή περιοχή όπου μαίνεται εμφύλιος.

Ο κ. Dyczinski, ο οποίος φορούσε ένα μπλουζάκι με την αναγραφή «Φατίμα, σε αγαπούμε» δήλωσε ότι ελπίζει ακόμη πως η κόρη του μπορεί να είναι ζωντανή. Όπως είπε στην The Telegraph: «Επιμένω...Στην Αυστραλία όταν χάνεται ένα άτομο εκατοντάδες άνθρωποι πηγαίνουν στον τόπο της τραγωδίας και ψάχνουν μέχρι να βρουν κάτι. Ετσι θέλουμε να κάνουμε κι εμείς. Θέλουμε να δούμε αν υπάρχουν επιζώντες».


Την Παρασκευή, Ολλανδοί και Αυστραλοί ερευνητές έφτασαν στον τόπο της συντριβής και οι κυβερνήσεις τους έχουν ετοιμάσει αστυνομικές δυνάμεις για να προστατεύσουν την περιοχή και να βοηθήσουν ώστε να μεταφερθούν τα τελευταία θύματα στις κατοικίες τους.

Μέλη του ΟΑΣΑ δήλωσαν ότι υπάρχουν ακόμη ανθρώπινα ίχνη στην περιοχή, σε μια τεράστια ακτίνα γύρω από το σημείο συντριβής και ότι το σημείο θα πρέπει να προστατευθεί το συντομότερο δυνατόν.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ