2014-07-28 10:15:52
Φωτογραφία για ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ... «ΘΡΥΛΟΣ» ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ Ο ΛΟΤΖΕΣΚΙ! (ΡΗΟΤΟ)
Περίπου 30.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Σικάγο για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λίβερπουλ και αρκετοί απ' αυτούς ήταν οπαδοί των ερυθρόλευκων!

Πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού έδσαν το "παρών" στο Σικάγο, όχι μόνο από τη συγκεκριμένη πόλη αλλά και γενικότερα από άλλες πόλεις της Αμερικής για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση του Θρύλου!

Ανάμεσά τους όμως ήταν και ένας παίκτης του Ολυμπιακού από το τμήμα του μπάσκετ του συλλόγου! Ο λόγος για τον Ματ Λοτζέσκι. Ο Αμερικανός γκαρντ των ερυθρόλευκων βρίσκεται στην πατρίδα του αυτό το διάστημα, αφού δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η προετοιμασία της ομάδας και δεν έχασε την ευκαιρία να πάει στο γήπεδο του Σικάγο να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λίβερπουλ!

Μάλιστα πριν από την αναμέτρηση με τους Άγγλους ο Λοτζέσκι συναντήθηκε με μέλη των ερυρόλευκων και μίλησε, ενώ έβγαλε και φωτογραφίες με παίκτες του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού μεταξύ αυτών και με τον αρχηγό Αβραάμ Παπαδόπουλο!

Φυσικά ο Λοτζέσκι ήταν κατάλληλα ντυμένος, καθώς φορούσε το μπλουζάκι της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού το οποίο αναγράφει... «Θρύλος»!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ