2014-07-28 13:33:26
Φωτογραφία για Στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας ο χειρούργος άργησε 2 χρόνια...
Πρόσκαιρη ήταν η ανακούφιση στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας με την πρόσληψη χειρουργού, πρόσληψη την οποία περίμεναν δύο χρόνια.

Μόλις διορίσθηκε ο γιατρός, και πριν ακόμα ξεκινήσει τη θητεία του, ο διοικητής των νοσοκομείων του νομού Λασιθίου, αποφάσισε να τον μετακινήσει στο νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Κωστής Δερμιτζάκης, είναι απαίτηση ολόκληρης της κοινωνίας της Ιεράπετρας να ανασταλεί η άδικη απόφαση του διοικητή και παράλληλα να στελεχωθούν πλήρως και άμεσα όλα τα κενά που υπάρχουν σ' όλα τα νοσοκομεία του νομού διότι η κατάσταση έχει πλέον λάβει δραματικές διαστάσεις εγκυμονώντας κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία των κατοίκων και των χιλιάδων επισκεπτών.

«Με αυτές τις ενέργειες, συνεχίζεται η πολιτική των μπαλωμάτων και τελικά όχι μόνο κανένα πρόβλημα δεν λύνεται αλλά η συρρίκνωση, η υποβάθμιση, και η διάλυση όλων των δομών υγείας επιδεινώνεται. Ο λαός του νομού μας έχει υποστεί τεράστια κοροϊδία και στο παρελθόν μ' αυτές τις πολιτικές. Η τακτική των κυβερνώντων, να μας πετάνε πάντοτε ένα κόκαλο για να βάζουν τις πόλεις του νομού να ερίζουν μεταξύ τους, ώστε τελικά να μη γίνεται τίποτα, οδηγούν τον νομό μας στην εγκατάλειψη και σε τεράστιο αναπτυξιακό έλλειμμα».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ