2014-07-28 16:23:23
Φωτογραφία για Βάζει ψηλά τον πήχη ο Μίτσελ και μιλά για τελικό στο τουρνουά στις ΗΠΑ
Στην Ελλάδα λέμε ότι «τρώγοντας έρχεται η όρεξη» και αυτό ταιριάζει απόλυτα στην παρουσία του Ολυμπιακού στο τουρνουά προετοιμασίας (ICC) στις ΗΠΑ Οι πρωταθλητές Ελλάδος, στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα, έχουν «δείξει τα δόντια τους» απένατι σε μεγάλους αντιπάλους. Στην πρεμιέρα διέλυσαν τη Μίλαν με 3-0, ενώ στο χθεσσινοβραδινό ματς με τη Λίβερπουλ, μπορεί να ηττήθηκαν με 1-0, όμως ήταν αυτοί που κέρδισαν τις εντυπώσεις, αφού ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Με δεδομένο αυτό, ο Μίτσελ μιλώντας μετά την αναμέτρηση με τους Άγγλους, δεν δίστασε να κάνει λόγο ακόμα και για παρουσία των «ερυθρολεύκων» στον τελικό της διοργάνωσης. Παράλληλα έκανε αναφορά και στην ήττα του Ολυμπιακού από τη Λίβερπουλ, τονίζοντας ότι η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω σε αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά σημείωσε:

«Πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο. Ξεκινήσαμε άσχημα, αλλά ήμασταν αρκετά καλοί στη συνέχεια και αξίζαμε κάτι καλύτερο με βάση τις ευκαιρίες μας».


Έχετε δει σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το περσινό παιχνίδι στο «Ανφιλντ»

«Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κοιτάξουμε ακόμα, αλλά είναι αλήθεια πως έχουμε κάνει δουλειά. Συνεχίζουμε να προοδεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Αν νικούσε ο Ολυμπιακός σήμερα δεν θα ήταν παράξενο».

Η κακή εκκίνηση οφείλεται και στα νέα πρόσωπα;

«Το κακό ξεκίνημα δεν οφείλεται στην αλλαγή προσώπων γιατί στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει από το πρώτο ημίχρονο».

Ένα σχόλιο για την επόμενη αντίπαλο Μάντσεστερ Σίτι;

«Θα τους δυσκολέψουμε. Έχουμε έρθει σε αυτό το τουρνουά για να προετοιμαστούμε, αλλά και να παλέψουμε για τη νίκη. Θα ήθελα να πάω στον τελικό στο Μαϊάμι». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ