2014-07-28 19:58:44
Φωτογραφία για Ποιοί έδωσαν 500 ευρώ για να δουν μαζί στην σκηνή Βίσση και Κοντσίτα;
Μια άλλη… Ελλάδα έζησαν στη Μύκονο όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία της Αννας Βίσση παρέα με τη φετινή νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision, Κοντσίτα Βουρστ, κατά κόσμον Τόμας Νόιβιρτ. Μια Ελλάδα όπου εκατοντάδες στριμώχθηκαν στη παραλία του Super Paradise και το μπιτς μπαρ ρέστοραντ «Jacky O» για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση για τα 40 χρόνια καριέρας της ελληνίδας σταρ. Εκεί όπου η τιμή του εισιτηρίου έφτασε έως και τα 500 ευρώ το άτομο ενώ κατ' ελάχιστον ήταν στα 100 ευρώ.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα που περιέγραψε τη συναυλία που έγινε το Σάββατο το βράδυ, οι αρχικές προβλέψεις περί ενδεχόμενου μποτιλιαρίσματος που θα προκαλουσε η φημολογούμενη προπώληση 1.000 και πλέον εισιτηρίων διαψεύδονται. Οι συστάσεις των μετρ σε όσους έχουν κάνει κράτηση, να σπεύσουν από νωρίς μάλλον δεν λαμβάνονται υπόψη. Μια... εκνευριστική ησυχία επικρατεί.

Δεν παρατηρείται ούτε κυκλοφοριακή συμφόρηση, ούτε καν κάποιο κομβόι με χαρούμενους φαν της τραγουδίστριας. Αντιθέτως, ο δρόμος είναι ανοιχτός μέχρι και το σημείο όπου έχει ακροβολιστεί μια ομάδα παρκαδόρων. Περίπου 700 μέτρα πριν τον τελικό προορισμό, το «Jacky O».


Αν είσαι ένας απ' αυτούς που έβαλαν βαθιά το χέρι στη τσέπη και πλήρωσαν απο 250 έως και 500 ευρώ (το άτομο) για να τιμήσουν τα σαράντα χρόνια σταδιοδρομίας της καλλιτέχνιδος στο τραγούδι, δικαιούσαι κάρτα VIP που σε οδηγεί απευθείας στο χώρο στάθμευσης έξω ακριβώς απο το μαγαζί.

Αν όμως είσαι ένας απο τους «ταπεινούς» που πλήρωσαν το εισιτήριο των 100 ευρώ για να στριμωχθούν όρθιοι γύρω από το μπαρ ή σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο αρκετά μακριά από τη σκηνή, τότε αναγκάζεσαι βάσει των υποδείξεων να αφήσεις επιτόπου το όχημά σου και να στοιβαχθείς μαζί με άλλους στα ιδιωτικά μίνι μπας. (Κατά τη διάρκεια της βραδιάς το εισιτήριο των ορθίων μειώθηκε από τα 100 ευρώ στα 50, προφανώς για να μπει περισσότερος κόσμος στο μαγαζί...).

Οι ένοικοι των γύρω σπιτιών και ενοικιαζόμενων δωματίων επικαλούνται το σημείο της διαμονής τους για να καταφέρουν να διασχίσουν τον δρόμο που καταλήγει στο «Jacky O».

Ωρα 22.30. Η συναυλία ξεκινά και στη σκηνή εμφανίζεται το νέο δυναμικό της Panic Records. Ξεχωρίζει η Ντέμυ. Η Άννα Βίσση βγαίνει γύρω στις 12 και κάτι. Το κοινό την επιφημεί όμως το σκηνικό παραπέμπει περισσότερο σε μια βραδιά με τα φαν κλαμπ της Eurovision παρά σε μια βραδιά με τους ορκισμένους φίλους της τραγουδίστριας. Η συναυλία, στο μεγαλύτερο μέρος της, δεν έχει παλμό. Με εξαίρεση δυο, τρεις στιγμές όπου η Άννα Βίσση τραγουδά κάποιες απο της εποχής Καρβέλα επιτυχίες της. Η Κοντσίτα παρακολουθεί απο ψηλά. Θα περάσουν ομως τρεις ολόκληρες ώρες μέχρι να κατέβει απο το τραπέζι της για να τιμήσει με την παρουσία της την Άννα Βίσση. Το πέρασμά της από τη σκηνή θα είναι εξαιρετικά σύντομο. Θα πει συνολικά πέντε τραγούδια, θα κάνει ένα ντουέτο με τη Βίσση, θα ευχαριστήσει το κοινό και θα αποχωρήσει με προορισμό το ξενοδοχείο της.

Πηγή: imerisia
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ