2014-07-29 09:50:45
Φωτογραφία για Για τον Ρομπίνιο ζουν στον Ολυμπιακό, σήμερα ξεκαθαρίζει η υπόθεση της τεράστιας μεταγραφής
Κορυφώνεται η αγωνία για την πολύκροτη υπόθεση της μεταγραφής του Ρομπίνιο στον Ολυμπιακό, αφού... στη διάρκεια της ημέρας θα ξεκαθαρίσει αν τελικά ο βραζιλιάνος σταρ θα φορά την προσεχή σεζόν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το σενάριο περί ενδιαφέροντος των Πειραιωτών για τον άσο της Μίλαν είχε ακουστεί εδώ και καιρό, όμως από χθες το βράδυ, τόσο τα δημοσιεύματα από την Ιταλία, όσο και η δήλωση του τουΑντριάνο Γκαλιάνι, έχουν προκαλέσει πάταγο.

Ο πρόεδρος τη Μίλαν, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι δύο σύλλογοιέχουν καταθέσει πρόταση για τον βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό και ο ένας από αυτούς είναι ο Ολυμπιακός. Μάλιστα ο ίδιος τόνισε ότι τοκαθοριστικό ραντεβού της διοίκησης των «ροσονέρι» με τον τον ποδοσφαιριστή θα γίνει σήμερα και θα καθορίσει το μέλλον της καριέρας του τελευταίου.

Μέχρι τώρα, από το περιβάλλον των πρωταθλητών Ελλάδος είχε διαψευστεί κάθε ανάμειξη με την υπόθεση του Ρομπίνιο, σχολιάζοντας τις φήμες που είχαν αναπτυχθεί κατά καιρούς. Χθες όμως δεν υπήρξε καμία αντίδραση, κάτι που σημαίνει ότι όντως υπάρχει πρόταση και απλά δεν ανακοινώνεται μέχρι να κλείσει οριστικά το θέμα.


Ο Βραζιλιάνος έχει «κοπεί» από τον Πίπο Ιντσάγκι αφού δεν τον πήρε στην αποστολή της Μίλαν για το τουρνουά ICDC στις ΗΠΑ. Εδώ και καιρό ο 30χρονος εξτρέμ ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Ιταλούς έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι βλέπουν με πολύ θετικό μάτι την απόκτηση του. Μάλιστα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο είναι η κατάλληλη ευκαιρία να διεκδικήσουν τον παίκτη.

Ο Ρομπίνιο είχε αρχικά προσεγγιστεί από τη Σάντος, η οποία όμως δεν του κάλυπτε το συμβόλαιο. Τις τελευταίες μέρες ακουγόταν πως είναι κοντά σε συμφωνία με την Μπεσίκτας και γι” αυτό ρωτήθηκε ο Γκαλιάνι και για τον Ρομπίνιο. Αυτό το διέψευσε ο Γκαλιάνι και από μόνος του έβαλε τον Ολυμπιακό στο κόλπο.

Οι μόνες ομάδες που φαίνεται να του έχουν κάνει πρόταση (σύμφωνα πάντα με τον Γκαλιάνι) είναι ο Ολυμπιακός και η Φλαμένγκο. Τον Ρομπίνιο θέλει και η Ορλάντο Σίτι αλλά ο Βραζιλιάνος θέλει πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Σήμερα λοιπόν αναμένονται οι κρίσιμες εξελίξεις για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, που αν τελικά υλοποιηθεί θα αποτελεί τη φετινή μεταγραφική βόμβα στη χώρα μας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ