2014-07-29 12:30:07
Φωτογραφία για Παρουσία Αρχηγού ΓΕΝ στην Απονομή Επάθλων του 51ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Ράλλυ Αιγαίου
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014,  ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ παρέστη στην απονομή των επάθλων του 51ου Ράλλυ Αιγαίου, που πραγματοποιήθηκε στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου (ΝΔΑ). Στην τελετή απονομής παρέστησαν επίσης μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου καθώς και πλήθος φίλων της Ιστιοπλοΐας.

Την εν λόγω διοργάνωση υποστήριξε το Πολεμικό Ναυτικό με τη διάθεση του ΠΝΜ ‘’Θωρηκτό Γ. ΑΒΕΡΩΦ’’ για την συγκέντρωση των πληρωμάτων πριν την εκκίνηση και τη ΝΔΑ για την απονομή, καθώς και τη διάθεση της κανονιοφόρου (Κ/Φ) ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, για κάλυψη θεμάτων ασφάλειας των αγωνιζομένων σκαφών.

Επίσης, συμμετείχαν και δύο (2) ιστιοπλοϊκά σκάφη, το Ι/Φ ΣΟΡΟΚΟΣ της  Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, το οποίο κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία του, και το Ι/Φ ΖΕΦΥΡΟΣ της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού.

 

 ΠΗΓΗ: http://www.hellenicnavy.gr/el/enimerwsi-koinou/teleftaia-nea/item/3349-parousia-arxigoy-gen-stin-aponomi-epathlon-tou-51ou-diethnoys-istioploikoy-rally-aigaiou
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ