2014-07-29 18:19:33
Φωτογραφία για “Ο Μανωλάς φεύγει από τον Ολυμπιακό”
Με δηλώσεις του σε ιταλικό Μέσο, ο μάνατζερ του Κώστα Μανωλά, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, προανήγγειλε την αποχώρηση του πελάτη του από τον Ολυμπιακό! Άγνοια για ενδιαφέρον από Γιουβέντους από τον μάνατζερ, που στη συνέχεια έκανε λόγο για... προσωπική εκτίμηση.

Σύμφωνα με το “tuttomercatoweb”, ο εκπρόσωπος του Μανωλά φέρεται να δήλωσε στην εν λόγω ιστοσελίδα πως ο πελάτης του θα φύγει οριστικά απ’ τους πρωταθλητές Ελλάδας!

“Σχετικά με τη Γιουβέντους δεν γνωρίζω κάτι αυτή τη στιγμή. Κανείς απ’ την ομάδα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Ίσως να ΄χουν μιλήσει απευθείας με τον Ολυμπιακό, αλλά εγώ προσωπικά δεν ξέρω κάτι. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι ο Μανωλάς θα πάει σε άλλη ομάδα σίγουρα αυτό το καλοκαίρι. Τη τιμή δεν την ξέρω, αυτό το γνωρίζει μόνο ο Ολυμπιακός”, φέρεται να είναι τα λόγια του Γιάννη Ευαγγελόπουλου!

Στη συνέχεια, ο κ Ευαγγελόπουλος ξεκαθάρισε -σε επικοινωνία που είχε με το sport-fm.gr- πως το σχόλιό του περί αποχώρησης του Μανωλά από τους Πειραιώτες αποτελεί εκτίμηση του ίδιου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Rendarya: Cydia tweak update v1.0-5 ($1.99)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Rendarya: Cydia tweak update v1.0-5 ($1.99)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ