2014-07-30 13:13:08
Φωτογραφία για Αθώοι οι ιδιοκτήτες, ΕΝΟΧΟΙ δυο επιστάτες για τις... ματωμένες φράουλες
Αθώοι για όλες τις κατηγορίες κρίθηκαν ο ιδιοκτήτης όπου εργάζονταν τα θύματα που πυροβολήθηκαν τον Απρίλιο του 2013 στις φραουλοφυτείες της Μανωλάδας, Νικ. Βαγγελάτος, καθώς και ο κατηγορύμενος επιστάστης Κων. Χαλούλος.

Δύο επιστάτες ένοχοι για τις... ματωμένες φράουλες

Ενοχος για την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών κρίθηκε ο επιστάστης Γεώργιος Χαλούλος ενώ ένοχος για απλή συνέργεια σε πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κρίθηκε ο κατηγορούμενος Αποστολόπουλος.

Οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής, αμέσως μετά την εκφώνηση της απόφασης, δήλωσαν οτι θα προσφύγουν κατά της διαδικασίας και της απόφασης στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, επικαλούμενοι κακοδικία.

Αυτή την ώρα οι συγκεντρωμένοι εργάτες γης και μέλη φορέων και οργανώσεων πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται πατατεταγμένη στη συμβολή των οδών Γούναρη και Κορίνθου.

Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα κατά της δικαστικής απόφασης, η οποία πρέπει να σημειωθεί οτι ήταν ομόφωνη. Υπάρχουν μάλιστα και συγκενυτρωμένοι που καταφέρονται και κατά των δικαστών.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ