2014-07-30 13:30:51
Φωτογραφία για Βίντεο που λίγοι αντέχουν να δουν: Πατέρας χορεύει με τη κόρη του όταν τη σηκώνει από αναπηρικό καροτσάκι [video]
Viral έχει γίνει στο Διαδίκτυο το βίντεο με ένα χορό... μαγικό. Ο φύλακας άγγελος της 12χρονης Κάρεϊ ΜακΚένζι, ο πατέρας της, την σηκώνει από το αναπηρικό καροτσάκι, την παίρνει αγκαλιά και αρχίζουν το χορό.

Το 12χρονο κορίτσι πριν κλείσει τα 2 του χρόνια διαγνώστηκε με μία ασθένεια που επιτίθεται στα κύτταρα του οργανισμού της, και κυρίως στον εγκέφαλο, την καρδιά και το αναπνευστικό σύστημα. Η ασθένειά της δεν της επιτρέπει να περπατά, ενώ δεν μπορεί να μιλήσει, παρά το γεγονός ότι καταλαβαίνει τα πάντα.

Οπως όλα τα παιδιά έτσι και η Κάρεϊ αγαπά το χορό. Ο πατέρας της, γνωρίζοντας την προτίμησή της αυτή στο χορό, γίνεται ο παρτενέρ της και μαζί συμμετέχουν σε πολλούς παιδικούς διαγωνισμούς. Το βίντεο που έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 4 εκατ. views, είναι από παιδικό διαγωνισμό στο Ντάλας.

Η μικρή έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 100 παιδικούς διαγωνισμούς κι έχει κερδίσει πάνω από 20 βραβεία, ενώ ο πατέρας της, Μάικ, σε συνέντευξή του περιγράφει την πρώτη φορά που χόρεψαν μπροστά σε κοινό: «Την ανέβασα στη σκηνή με το καροτσάκι της και την πήρα στην αγκαλιά μου. Δημιούργησα μια χορογραφία εκείνη την στιγμή και το κοινό ενθουσιάστηκε».
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ