2014-07-30 20:29:18
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο Απόλλων με νέα πρόσωπα και νέα σχέδια σε όλα τα τμήματά του
Μπορεί ο Απόλλων να ετοιμάζεται για το νέο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου δεν παραλείπουν να τακτοποιούν και μια σειρά εκκρεμοτήτων που αφορούν την οργάνωση των «μελανολεύκων», αλλά και τη επάνδρωση των τμημάτων υποδομών τους.

Ετσι λοιπόν, ο Απόλλων ανακοίνωσε χθες την συμφωνία με δυο νέους προπονητές, τον Κώστα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Βελλή (επιστρέφει στους «μελανόλευκους», στους οποίους είχε εργαστεί επί διοίκησης Γιάννη Βερβίτα), ενώ αντίθετα, διακόπηκε η συνεργασία με τον Γιάννη Μπαζίνα. Στον Απόλλωνα θεωρούν ότι τα τμήματα υποδομών αποτελούν σημαντικά κομμάτια της «αλυσίδας» του συλλόγου, εξ ου και η βούληση της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας να τσεκάρει συνεχώς ταλαντούχους παίκτες από τις παιδικοεφηβικές ομάδες των «μελανολεύκων».

Η σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει τα εξής: «Ο Απόλλων Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο προπονητή Κώστα Ρουμελιώτη, ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή στο Αναπτυξιακό Μπάσκετ του Συλλόγου.


Ο Κ. Ρουμελιώτης έχει διατελέσει προπονητής σε αντίστοιχες θέσεις στο Αιγάλεω και την Ηλιούπολη. Επίσης, ήταν προπονητής σε ομάδες της Α1 γυναικών και βοηθός προπονητή στον Πανελλήνιο και στο Περιστέρι (σε Α1 και Α2 αντίστοιχα). Με τον Τάκη Πετρόπουλο, τεχνικό διευθυντή μέχρι σήμερα, έχει επέλθει καταρχήν συμφωνία για το πλαίσιο συνεργασίας με τον οργανισμό του Απόλλωνα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, και με την ολοκλήρωσή του θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Παράλληλα, ο Απόλλων καλωσορίζει τον προπονητή Σάκη Βελλή ο οποίος θα αναλάβει νευραλγικό πόστο στις υποδομές του Συλλόγου. Ο Απόλλων εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον προπονητή Γιάννη Μπαζίνα για την συνεργασία που είχε ο Σύλλογος μαζί του μέχρι σήμερα. Από τις μεταξύ μας συζητήσεις προέκυψε διάσταση απόψεων στο σκέλος που αφορούσε τα νέα του καθήκοντα. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία που είχαμε με τον Γιάννη Μπαζίνα ήταν ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην μετέπειτα προπονητική του σταδιοδρομία και τον διαβεβαιώνουμε ότι η πόρτα του Απόλλωνα θα είναι πάντα ανοικτή γι΄ αυτόν».

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Ο Απόλλων έκανε γνωστό στους φίλους του ότι τα γραφεία του συλλόγου από σήμερα μέχρι και την 18η Αυγούστου θα είναι ανοικτά από Δευτέρα έως Παρασκευή μόνο τις πρωινές ώρες (9π.μ.-2μ.μ.).
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ