2014-07-30 21:52:27
Φωτογραφία για Καλάβρυτα: Κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα από τις ελλείψεις στη διακομιδή ασθενών
Το μεγάλο ζήτημα της διακομιδής ασθενών που προέκυψε από την υπαγωγή των οδηγών των ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ, απασχολεί ιδιαίτερα το Νοσοκομείο – Κ.Υ. Καλαβρύτων, το οποίο εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς όπως υποστηρίζει δεν συμπληρώνονται οι απαιτούμενες βάρδιες αφού υποχρεώνονται το πλήρωμα καθε βάρδιας να είναι δυο άτομα με τεσσερις όλους κι όλους υπαλλήλους.

Στην ανακοίνωση τονίζονται:

"Το Νοσοκομείο – Κ.Υ. Καλαβρύτων ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Καλαβρύτων ότι, από μακρού χρόνου (Απρίλιος 2014) και συγκεκριμένα, αμέσως μετά την αλλαγή του νομοθετικού καθεστώτος αναφορικά με την αρμοδιότητα διακομιδής ασθενών, που περιήλθε στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Ε.Κ.Α.Β., ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ στις ΔΕΟΥΣΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ επισημαίνοντας κατ’ επανάληψη και με εμφατικό τρόπο την μεγάλη ιδιαιτερότητα της περιοχής των Καλαβρύτων και τις συνεπακόλουθες μεγάλες ανάγκες της.

Δυστυχώς, πέραν αυτών, το όλο θέμα εκφεύγει των αρμοδιοτήτων του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, όπως και όλων των άλλων Νοσοκομείων της χώρας."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ