2014-07-30 23:54:28
Φωτογραφία για ΠΑΝΕΥΤΥΧΕΙΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΟΤΖΕΣΚΙ!
Τελικά, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), ο Ματ Λοτζέσκι θα ενισχύσει το Βέλγιο στον Β' Προκριματικό Γύρο του Eurobasket, χάνοντας τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Η έναρξη της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων θα γίνει στις 18/9 με τις απαραίτητες ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια (20/8-3/9) θ' ακολουθήσει σειρά προπονήσεων στο ΣΕΦ. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ο 29χρονος Αμερικανοβέλγος φόργουορντ θα συμμετέχει με το Βέλγιο στον Β' Προκριματικό Γύρο του Eurobasket 2015 (10/8-27/8, vs. Σκόπια, Λευκορωσία & Δανία).

Τη νέα παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Βελγίου, Ζακ Λεντούρ, ο οποίος είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος πως... «ήμασταν πεποισμένοι πως θα 'ρχόταν, επειδή το 'χε ανακοινώσει ο ίδιος. Η είδηση της αλλαγής της απόφασής του θεωρήθηκε ως εγκατάλειψη και θέλαμε να μάθουμε περισσότερα. Ο Ολυμπιακός δεν είχε αντίρρηση. Ήμουν σ' επικοινωνία με τον ατζέντη του και με τον ίδιο τον Ματ. Υπήρχαν εμπόδια, αλλά παραμείναμε σ' επικοινωνία. Και σήμερα (30/7) μπορούμε ν' ανακοινώσουμε την άφιξή του. Εκ μέρους όλων των "Λιονταριών", μας συγχαίρω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ