2014-07-31 08:09:40
Φωτογραφία για Τρίζουν καρέκλες στην Υγεία! Ποιοι θα αποκεφαλιστούν
Αλλαγές σε πρόσωπα ... high level αναμένεται να κάνει το επόμενο διάστημα ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης τοποθετώντας... πρόσωπα της επιλογής του σε θέσεις κλειδιά. Ποιοι κινδυνεύουν

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται πολλά στελέχη του χώρου της υγείας καθώς το τελευταίο διάστημα φουντώνουν οι φήμες ότι ο Μάκης Βορίδης θα προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων.

Φήμες που δε διαδίδονται τυχαία καθώς ήδη ο υπουργός Υγείας μετά από περίπου 1,5 μήνα παραμονής στην οδό Αριστοτέλους έχει βγάλει ήδη το μπλοκάκι σημειώνοντας τα πρόσωπα που πρέπει να φύγουν από τον τομέα ευθύνης του.

Ήδη άλλωστε αποκεφάλισε τον επικεφαλής των περιβόητων “ράμπο υγείας” (ΣΕΥΥΠ) Μιχάλη Σαμπατακάκη ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Σταύρο Ευαγγελάτο, παρά την προσφυγή του κ.Σαμπατακάκη στη δικαιοσύνη.

Αντίστοιχα εκτός ΕΟΠΥΥ βρέθηκε δια χειρός Βορίδη ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος κ.Γαρύφαλλος ενώ έπεται συνέχεια Πηγές του iatropedia.gr αναφέρουν ότι ο μέσα στις προθέσεις Βορίδη είναι να τοποθετηθούν ¨δικοί του” άνθρωποι στους μεγάλους οργανισμούς όπως στον ΕΟΠΥΥ και τον ΕΟΦ ενώ στο μικροσκόπιο βρίσκονται και κάποιοι διοικητές νοσοκομείων που μπορεί να δούνε την πόρτα εξόδου με το επιχείρημα της κακής απόδοσης.


Ωστόσο οι όποιες επιλογές σε ...high level επίπεδο θα πρέπει να πάρουν και το πράσινο φως του Μαξίμου. Και το ζήτημα είναι ότι έγκριση θα πρέπει να δώσει τόσο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όσο και η “πράσινη πλευρά” αυτή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στο μεταξύ ακόμη να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Υγείας όπως άλλωστε και των άλλων υπουργείων από το Μέγαρο Μαξίμου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έπειτα από πιέσεις και συζητήσεις το όνομα έχει κλειδώσει πια σε αυτό του νυν Διοικητή της Α Υγειονομικής Περιφέρειας Βασίλη Κοντοζαμάνη.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ