2014-07-31 11:05:05
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ανατρεπτικός Νίκος Αλέφαντος στη στήλη του στο "sportdog.gr", συμβουλεύει τον ...Παναθηναϊκό για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα! Ποιοι του άρεσαν στη Λιέγη και γιατί - Τι λέει για Ρομπίνιο!

Αναλυτικά:

Στο β΄ ημίχρονο ανέβηκε ο Παναθηναϊκός, έχασε ευκαιρίες, βέβαια έχασαν και οι άλλοι, όμως λαμβάνοντας υπόψη ότι έπαιζε εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός μπορώ να πω ότι τον θεωρώ καλύτερη ομάδα από τη Σταντάρ Λιέγης και πιστεύω ότι θα περάσει.

Η ρεβάνς δεν θα είναι εύκολη, αλλά ο Παναθηναϊκός με τη βοήθεια του κόσμου του που θα κάνει κόλαση τη Λεωφόρο πιστεύω ότι έχει περισσότερες πιθανότητες για να περάσει. Είναι καλύτερη ομάδα. Η Σταντάρ Λιέγης έχει έναν παικταρά που είναι όλα τα λεφτά, αυτόν τον Καρσελά. Μου φαίνεται ομάδα εύκολη να φάει το γκολ, αν ήταν σε μεγάλη μέρα ο Μπεργκ μπορούσε να τους έχει τρυπήσει. Πέρσι που την είχα δει αυτήν την ομάδα στο Βέλγιο, ήταν πιο δυνατή.


Πολύ καλοί ήταν ο Κουτρουμπής και ο Σίλντενφελντ και πάρα πολύ καλός ο Κοτσόλης, τον είδα πολύ γυμνασμένο. Ο Λαγός είναι μικρών δυνατοτήτων, ο Μέντες ήταν καλός και δεν ξέρω γιατί τον άλλαξε.

Ο Πέτριτς από πέρσι που τον έβλεπα έχω πει και το ξαναλέω ότι δεν κάνει για τον Παναθηναϊκό. Τέτοιοι επιθετικοί σχολάσανε πια από το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν μπορέσει να μεταμορφωθεί στη συνέχεια, εγώ μιλάω για όσα έχω δει αυτούς τους μήνες από τη στιγμή που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Πολύ καλύτερος ήταν ο Φιγκερόα γιατί χωνόταν στο γκολ, ενώ αυτός περιμένει, δεν έχει ταχύτητα και πνευμόνια, δεν προσφέρει.

Για να γίνει αξιόμαχος ο Παναθηναϊκός στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, για να πεις ότι θα χτυπήσει τον Ολυμπιακό, δεν φτάνει μόνο η συγκεκριμένη στρωμένη ομάδα που έχει φτιάξει ο ΠΑΟ και έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο β΄ γύρο πέρσι.

Πρέπει να πάρει μια μπακάρα δεξιά, έναν σαν τον Νάνο ο οποίος είναι αθλητής πολύ καλός, ξέρει και μπάλα. Ο Τριανταφυλλόπουλος δεν μπορεί να κάνει επελάσεις από δεξιά. Δεν ξέρω αν θα τους βγει ο τερματοφύλακας που πήραν από τη β΄ κατηγορία στην Αγγλία. Χρειάζονται και ένα εξτρέμ πολύ μεγάλο να βοηθάει τον Μπεργκ στο σκοράρισμα, να πατάει περιοχή και να βλέπει δίχτυα.

Χωρίς αυτές τις μεταγραφές από τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός θα το πάρει εύκολα, αρκεί να βρει ο Ολυμπιακός τον σέντερ φορ που χρειάζεται, φωνάζει η ομάδα ότι χρειάζεται έναν σέντερ φορ γκολτζή, γρήγορο και διεισδυτικό, όχι αργοκαρούτα.

Ο Ρομπίνιο που προσπάθησε να πάρει ο Ολυμπιακός, ήταν σε ρηχά τα τελευταία χρόνια, αλλά ήταν σε μεγάλες ομάδες, δεν είναι γέρος, είναι 30 χρονών, θα έδινε ταχύτητα στον Ολυμπιακό. Ντριμπλέρ και γρήγορος θα ξεσήκωνε το Καραϊσκάκη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είναι βέβαια ο κλασικός γκολτζής, εγώ θέλω κλασικό γκολτζή στον Ολυμπιακό. Ένας τέτοιος παίκτης άμα έρθει θα απογειώσει όλη την ομάδα διότι ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει γρήγορους μπακ, γρήγορους εξτρέμ, μια σεντερφοράρα θέλει για να δέσει όλη η ομάδα. Κι άλλον έναν βέβαια καλό εξτρέμ χρειάζεται, αλλά ας βρει πρώτα τη σεντερφοράρα να μας ξεσηκώνει στο Καραϊσκάκη.

Τα λεφτά που ζήταγε να παίρνει ο Ρομπίνιο ήταν πάρα πολλά, με αυτά τα λεφτά μπορείς να βρεις παικταρά. Στο κάτω κάτω τον Ρομπίνιο δεν είδα να τον ζητάει μέχρι τώρα καμία μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη. Δηλαδή μην τα βάφουμε και μαύρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ