2014-07-31 15:24:48
Φωτογραφία για Το κινητό των φτωχών είναι γεγονός!
Εχει οθόνη αφής, δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο, μπροστινή και πίσω κάμερα, ενώ είναι επίσης Dual Sim! Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από το smartphone του; Να έχει χαμηλή τιμή, είναι η συνηθισμένη απάντηση.

Αυτό σκέφθηκαν οι υπεύθυνοι παραγωγής της ινδικής εταιρείας Karbon και δημιούργησαν το A50S, ένα «έξυπνο» τηλέφωνο, το οποίο φιλοδοξούν να κατακτήσει την αγορά και να νικήσει τα αντίστοιχα εταιριών-μεγιστάνων στον χώρο. Το βασικό ατού του είναι πως δεν κοστίζει παρά γύρω στα 30 ευρώ. Μπορεί λοιπόν κάλλιστα να του απονείμει κανείς τον τίτλο «το τηλέφωνο των φτωχών».

Μέχρι στιγμής η εταιρία το διαθέτει μόνο σε καταστήματα στην Ινδία, υπάρχει όμως η δυνατότητα να το παραγγείλει κανείς διαδικτυακά και να φθάσει στο σπίτι του σε λίγες ημέρες. Θα έχει τότε μια συσκευή που ανταγωνίζεται επάξια τις «επώνυμες». Εκτός των προαναφερθέντων, το A50S έχει τη δυνατότητα να κατεβάζει εφαρμογές, να προσφέρει όλες τις ευκολίες της Google και φυσικά να εκτελεί άψογα όλες τις «κλασικές» λειτουργίες κάθε κινητού τηλεφώνου.


Οπως λένε οι κατασκευαστές του, κάθε χρήστης κινητού που θα χρησιμοποιήσει το ινδικό smartphone εύλογα θα αναρωτηθεί γιατί πρέπει κανείς να διαθέσει πολλαπλάσια χρήματα για τις ίδιες υπηρεσίες. Την ίδια άποψη έχουν και οι επιχειρήσεις εμπορίας κινητών ανά την Ευρώπη, οπότε εκτιμάται πως δεν θα αργήσει η στιγμή που το εν λόγω τηλέφωνο, αλλά και τα υπόλοιπα μοντέλα της Karbon θα κατακλύσουν την ευρωπαϊκή αγορά.

Ειδικοί εξηγούν ότι εταιρίες που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστές στην Ευρώπη έχουν καταφέρει σημαντική διείσδυση σε αγορές της Αφρικής και της Ασίας, προσφέροντας φθηνά προϊόντα. Τώρα η Ευρώπη φαίνεται έτοιμη να τις δεχτεί, καθώς η απαίτηση για πιο προσιτές αγορές είναι κυρίαρχη.

Πηγή: Espressonews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΩΣ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΩΣ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ