2014-07-31 16:44:17
Φωτογραφία για ΓΚΟΥΙΝΤΕΤΙ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!
Η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε φιλικό παιχνίδι και ο Τζον Γκουιντέτι τόνισε ότι η ομάδα του Μίτσελ είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον φίλο του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

«Δεν ξέρω πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό. Απλά ξέρω πως έχει καλούς οπαδούς. Είμαι από τη Σουηδία και ξέρω πως στην ομάδα έχουν αγωνιστεί ορισμένοι Σουηδοί παίκτες», ανέφερε αρχικά ο 22χρονος επιθετικός στο "Novasports" και στη συνέχεια μίλησε για τον Ελαμπντελαουί:

«Έχω ένα από τους καλύτερους φίλους μου στον Ολυμπιακό, τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου και μιλάμε καθημερινά μαζί. Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή του και ελπίζω να είναι μια καλή μεταγραφή για αυτόν».

Τέλος, ο Γκουιντέτι αναφερόμενος για το επικείμενο παιχνίδι των δύο ομάδων τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς οι ελληνικές ομάδες είναι καλές και ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα η καλύτερη ελληνική ομάδα. Έχουν καλούς οπαδούς, με ωραία ατμόσφαιρα και είναι συνηθισμένοι να παίζουν στη ζέστη. Θα είναι ένα καλό φιλικό, αυτό είναι σίγουρο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ