2014-07-31 20:31:53
Φωτογραφία για Έτοιμοι για όλα στ΄ ανοιχτά της Λιβύης - Το σχέδιο απεγκλωβισμού
Έτοιμοι για όλα αναμένουν το “πράσινο φως” για να αρχίσουν την επιχείρηση απεγκλωβισμού τουλάχιστον 100 πολιτών από τη Λιβύη. Το πλήρωμα της φρεγάτας ΣΑΛΑΜΙΣ και οι βατραχάνθρωποι που επιβαίνουν σ΄ αυτή είναι έτοιμοι για όλα. Η φρεγάτα ΔΕΝ έχει δέσει σε λιμάνι όπως γράφτηκε και πως θα μπορούσε να δέσει σ΄ ένα λιμάνι που βάλλεται από παντού!

Ο σχεδιασμός προβλέπει ότι η φρεγάτα πρέπει να είναι “ευέλικτη” με τις μηχανές αναμμένες . Η μεταφορά των τουλάχιστον 100 πολιτών Ελλήνων,Κινέζων ,Αμερικανών και άλλων από το λιμάνι προς τη φρεγάτα έχει εξασφαλιστεί και θα γίνει μόλις πέσει το σκοτάδι.

Το πλοίο γενικής υποστήριξης Προμηθέας είναι έτοιμο αν χρειαστεί να συνδράμει κυρίως για την παροχή καυσίμων στη φρεγάτα, η οποία πάντως έχει σχεδιαστεί να επιστρέψει στην Κρήτη κι όχι στο Ναύσταθμο. Εκεί βρίσκεται επίσης σε ετοιμότητα επιβατηγό πλοίο, το οποίο ανάλογα με την κατάσταση που θα συναντήσει απόψε η φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ θα αποφασιστεί αν θα πλεύσει προς Λιβύη ,συνοδεία πολεμικού για να παραλάβει κι άλλους εγκλωβισμένους.
OnAlert
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ