2014-08-01 13:32:09
Φωτογραφία για Ανατροπή δεδομένων στην χθεσινή σύλληψη ζευγαριού στα Τρίκαλα
Ανατροπή δεδομένων υπάρχει στην χθεσινή σύλληψη 45χρονης και 42χρονου, οι οποίοι επιχείρησαν να αφαιρέσουν το πορτοφόλι 76χρονου σε καφενείο των Τρικάλων Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr η 45χρονη είναι χορεύτρια σε μπαρ της Καλαμάτας και ο ηλικιωμένος Τρικαλινός ήταν σφόδρα ερωτευμένος με την χορεύτρια, την οποία γνώριζε.

Η σχέση της 45χρονης με τον 42χρονο, οδήγησε τον ηλικιωμένο Τρικαλινό στα πρόθυρα της ζήλιας με αποτέλεσμα να βρεθούνε οι τρείς τους στο καφενείο, για να λύσουν τις διαφορές τους που είχαν δημιουργηθεί.

Στο καφενείο, όπως ισχυρίστηκε ο 76χρονος στις Αρχές Τρικάλων, η 45χρονη σε συνεργασία με τον 42χρονο έριξαν στην μπύρα που έπινε ναρκωτική ουσία με σκοπό να χάσει τις αισθήσεις του και να τον ληστέψουν.

Μετά τα καταγγελλόμενα του ηλικιωμένου πάρθηκε δείγμα αίματος και στάλθηκε για εξέταση στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ώστε να διαπιστωθεί αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί του.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της εξετάσεις του αίματος προκειμένου να συνταχθεί το κατηγορητήριο κατά της 45χρονης και του 42χρονου, το οποίο αναμένεται να συνταχθεί σήμερα όπου οι τρεις εμπλεκόμενοι του συμβάντος οδηγούνται εκ νέου στον Ανακριτή Τρικάλων.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ