2014-08-01 17:35:44
Φωτογραφία για ΕΠΙΑΣΕ Ο... «ΠΟΝΟΣ» ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!
Ολιγόλογη ήταν η απάντηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου, προέδρου της ΕΟΚ στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

«Καλώ τους πάντες για μια ακόμη φορά, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, να αφήσουν ήσυχες τις Εθνικές Ομάδες».

Μάλιστα, οι... πάντες είναι ο Ολυμπιακός φυσικά, οι άλλοι που έβγαζαν ανακοινώσεις κατά προπονητών δεν είναι "πάντες". Πέρασαν οι μέρες στην... απόλυτη τσιμουδιά! Σήμερα, ούτε... ώρα δεν πέρασε καλά καλά από την ανακοίνωση του Ολυμπιακού και νάτος... πετάχτηκε να κάνει δήλωση ο Βασιλακόπουλος! 

Σήμερα είναι... Παρασκευή και δεν πρέπει να μιλάει κανείς λοιπόν για το καλό της Εθνικής. Μόνο αυτός μπορεί να πιάνει στο στόμα του τον Ολυμπιακό και να λέει τα δικά του χωρίς να επηρεάζει την Εθνική ομάδα.

Αλλά να μας πείτε, ήταν... Σάββατο όταν άνοιγε αυτός το στόμα του σε... μακροσκελέστατη συνέντευξή του στη "Metrosport", οπότε επιτρεπόταν! (Δείτε πόσο τον ενδιαφέρει το... καλό της Εθνικής και τις δηλώσεις του ΕΔΩ). Αυτές δεν επηρεάζουν το κλίμα της Εθνικής, αντιθέτως το... τονώνουν!

Όσο και να προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο, δε τα καταφέρνεις Βασιλακόπουλε... Δε σε είδαμε να δείχνεις καμία ευαισθησία όμως για τη φάπα κόουτς σε παίκτη, ούτε για την ανακοίνωση της ομάδας του παίκτη κατά του προπονητή με τόσο "ντόρο" που έγινε. Εκεί δε... θίχθηκαν οι Εθνικές ομάδες προφανώς, ε; 

Θυμηθείτε τη σημερινή ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ΕΔΩ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ferrari: Απολύθηκε ο Μαρμορίνι!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ferrari: Απολύθηκε ο Μαρμορίνι!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ