2014-08-09 11:01:38
Φωτογραφία για Ο καιρός το Σαββατοκύριακο!
Καλές καιρικές συνθήκες αναμένουμε το Σαββατοκύριακο  στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στα βόρεια ορεινά θα έχουμε, τις θερμές ώρες της ημέρας , λίγες τοπικές μπόρες.

Πιο αναλυτικά

Για το Σάββατο περιμένουμε καλό καιρό σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά οι οποίες στα ορεινά τμήματα της Ηπείρου και της Μακεδονίας θα είναι πιο αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες -βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 και στα νοτιοανατολικά τμήματα του πελάγους και τα 6 Beaufort. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 34-35 βαθμούς Κελσίου.

Για την Κυριακή αναμένουμε αίθριο καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο,τις μεσημεριανές ώρες, στα ορεινά ηπειρωτικά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 3-4 Beaufort ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες -βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 και στα νοτιοανατολικά τμήματα του πελάγους και το Καρπάθιο  και τα 6 Beaufort. Η θερμοκρασία σε νέα μικρή άνοδο θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35-36 βαθμούς Κελσίου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ