2014-08-09 19:59:06
Φωτογραφία για Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη για τον ΕΝΦΙΑ: Δεν διορθώνονται τα αδιόρθωτα
Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, βουλευτής Μαγνησίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη κάνει την ακόλουθη δήλωση για τον ΕΝΦΙΑ «Η κυβέρνηση πρέπει να αποσύρει, όχι απλά να διορθώσει, τα αδιόρθωτα, τον ΕΝΦΙΑ. Είναι ένα νομοσχέδιο που επιβλήθηκε από την τρόικα για να γεμίσει ταμεία, χωρίς καμία ανταποδοτικότητα. Η διαδικασία εξπρές που ακολουθήθηκε από την συγκυβέρνηση για να γίνει ο ΕΝΦΙΑ Νόμος του Κράτος επιβεβαιώνει ότι το κάνει κατ’ απαίτηση της τρόϊκας, προκειμένου να ρυθμιστούν οι υποχρεώσεις της. Η ακολουθούμενη πολιτική επιβεβαιώνει την απόλυτη υποδούλωση της χώρας στην τρόϊκα. Και η υπόθεση του περιβόητου ΕΝΦΙΑ, που είναι ένα ακόμη «χαράτσι» του έλληνα πολίτη, οδηγεί σε περαιτέρω εσωτερική υποτίμηση. Στόχος παραμένει άλλωστε ο ίδιος, δηλαδή η είσπραξη 3,2 δις.

Η κυβέρνηση έχει οδηγήσει όλους τους Έλληνες πολίτες -έχοντας πάρει τον φόρο εισοδήματος, τον ΕΝΦΙΑ και τα χαράτσια- στην απόγνωση και τώρα αυτό που περιμένουν είναι η κατάσχεση και του σπιτιού τους.

Άλλος δρόμος δεν υπάρχει από την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου. Ενός ακόμη νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών που βρίθει από λάθη και αδικίες». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ