2014-08-12 18:00:01
Φωτογραφία για Τα εγκώμια στην Θεοτόκο ψάλλονται απόψε στο ναό Αγίου Δημητρίου Πατρών και την Τετάρτη στο ναό Αγίου Νικολάου
Σήμερα Τρίτη 12 Αυγούστου 2014 στις 20.30 στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στην άνω πόλη της Πάτρας θα ψαλούν τα Εγκώμια στην Υπεραγία Θεοτόκο. Αντίστοιχη ιερά ακολουθία προγραμματίζεται και για την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014 στις 20.30 στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Πατρών όπου με τη δέουσα ιεροπρέπεια θα ψαλούν τα Εγκώμια και οι ύμνοι για την Κοίμηση της Θεοτόκου.

Από την Τετάρτη ξεκινάει και ο μεγάλος εορτασμός στην γυναικεία ιερά μονή της Παναγίας Ελεούσας στην Πιτίτσα. Την Τετάρτη στις 18.00 θα τελεστεί μέγας εσπερινός και παράκληση στην Παναγία όπου θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ενώ την Πέμπτη παραμονή του Δεκαπενταύγουστου το απόγευμα θα τελεστεί εσπερινός παρουσία του πρωτοσύγκελου της Μητροπόλεως Πατρών αρχιμανδρίτη Αρτεμίου Αργυρόπουλου.

Ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, την Παρασκευή 15/8/2014 στην Παναγία Ελεούσα θα βρεθεί και θα λειτουργήσει ο αρχιμανδρίτης π. Αμβρόσιος Γκουρβέλος από τον Μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας.

Η λιτάνευση του πανσέπτου σώματος της Θεοτόκου θα γίνει το απόγευμα, μετά τις 18.30 την Παρασκευή ενώ θα ψαλούν και τα εγκώμια.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΕΚΟΨΕ» ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ Ο ΡΕΠΕΣΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΕΚΟΨΕ» ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ Ο ΡΕΠΕΣΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ