2014-08-17 16:20:07
Φωτογραφία για Μεγάλη δυσφήμιση από Ρώσικα μέσα για ιό σε ξενοδοχείο της Ρόδου
Μεγάλη δυσφήμιση και αναστάτωση προκάλεσαν δημοσιεύματα Ρωσικών ιστοσελίδων και εφημερίδων, με αφορμή ιό - εντεροϊό που έκανε την εμφάνιση του σε γνωστό ξενοδοχείο της Νότιας Ρόδου, προσβάλλοντας Ρώσους τουρίστες Το περιστατικό το οποίο σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες, αναπαράχθηκε από  τα Ρωσικά ΜΜΕ , ρίχνοντας ευθύνη στο ξενοδοχείο και στο προσωπικό για κακής ποιότητας υλικά και δηλητηρίαση σε Ρώσους πελάτες που ξεπερνούσαν τα 90 άτομα.

Το Rodosreport έχοντας έρθει σε επικοινωνία με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, διαπίστωσε ότι δεν υπάρχουν τόσα επιβεβαιωμένα κρούσματα  όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα σε 24 ώρες, αλλά ούτε πρόκειται για δηλητηρίαση από φαγητό του ξενοδοχείου. Το υγειονομείο βρέθηκε στο ξενοδοχείο από την πρώτη στιγμή .  Πρόκειται για ιό που αρκετά συχνά εμφανίζεται και μεταδίδεται από άτομο σε άτομο, έχουν προσβληθεί Ρώσοι τουρίστες συγκεκριμένης άφιξης στο ξενοδοχείο αυτό και όχι μόνο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα στο ξενοδοχείο μετά από τρεις ημέρες.


Το ξενοδοχείο άμεσα με την εμφάνιση του πρώτου περιστατικού, έκανε όλους τους απαραίτητους ελέγχους σε νερό, φαγητό, πισίνα κλπ και βγήκαν όλοι αρνητικοί. Δεν έχει προκληθεί δηλητηρίαση στους πελάτες με ευθύνη του ξενοδοχείου. Τα αποτελέσματα των ελέγχων αυτών, είναι ήδη διαθέσιμα στα Ρώσικα πρακτορεία αλλά και την πρεσβεία, προς αποκατάσταση της αλήθειας και δέχεται και πάλι Ρώσους τουρίστες από τα πρακτορεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Εποπτεία της Προστασίας των  Καταναλωτών και των δικαιωμάτων πρόνοιας του ανθρώπου που έχει έδρα στη Μόσχα, αναίρεσε την ανακοίνωση με την οποία ανέφερε ότι προκλήθηκε δηλητηρίαση από κακής ποιότητας υλικά του ξενοδοχείου, μετά από όλους τους απαραιτητους ελέγχους και διαδικασίες που ακολουθήθηκαν.

Το τριήμερο που πέρασε και με την αναστάτωση που προκλήθηκε, στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από εγκεκριμένους γιατρούς για το τι ακριβώς είναι αυτός ο ιός και πως μεταδίδεται, ενώ μοιράστηκαν προληπτικά φάρμακα σε όλους τους πελάτες του ξενοδοχείου και το προσωπικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται ιός μαζικά σε τουρίστες ξενοδοχείου της Ρόδου και συνήθως μεταδίδεται σε άτομα που συνταξιδεύουν. Παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν συχνά, σημασία έχει όμως να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα από το προσωπικό του ξενοδοχείου άμεσα για να αντιμετωπιστεί ο ιός.  Οι επαγγελματίες της Ρόδου έχουν αποδείξει ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν άριστα τέτοιες περιπτώσεις, προστατεύοντας τους πελάτες τους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ