2014-08-18 03:58:04
Φωτογραφία για 8 προτάσεις για τρυφερά καλοκαιρινά ραντεβού...
Το καλοκαίρι είναι εδώ και πρέπει να εκμεταλλευτείς τη ζέστη και την καλή διάθεση, μεταφέροντας τα καλοκαιρινά ραντεβού με τον σύντροφό σου έξω Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις, ιδιαίτερα και ξεχωριστά, εκπλήσσοντας ευχάριστα τον αγαπημένο σου.

Πάρε τον καλό σου ή το καινούριο σου φλερτ και ζήσε το καλοκαίρι έντονα! Διάβασε 8 προτάσεις για τρυφερά καλοκαιρινά ραντεβού:

Δες το ηλιοβασίλεμα

Συνάντησε τον σύντροφό σου μετά τη δουλειά και πήγαινε μαζί του σε ένα ρομαντικό μέρος για να απολαύσετε τη δύση του ηλίου! Χαλάρωσε στην αγκαλιά του ξέγνοιαστη και βάλε στην άκρη όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Γευμάτισε δίπλα από την παραλία

Οργάνωσε ένα καλοκαιρινό δείπνο για τους δυο σας, γευματίζοντας δίπλα στην παραλία. Κλείσε τραπέζι σε ένα ωραίο μαγαζί ή ακόμα καλύτερα πάρε μαζί σου κεράκια, φαγητό, ένα μπουκάλι κρασί και χαλαρώστε στην άμμο Πήγαινε στο ζωολογικό κήπο


Συνδύασε το καλοκαιρινό σου ραντεβού με μια ιδιαίτερη επίσκεψη σε ένα ζωολογικό κήπο. Η επαφή με τα πανέμορφα τετράποδα θα ευαισθητοποιήσει εσένα και τον σύντροφο σου και θα αναδείξει την τρυφερότητα του χαρακτήρα σας.

Κάνε ιστιοπλοΐα

Άφησε για λίγο τις συνηθισμένες βουτιές, την ξαπλώστρα, την ηλιοθεραπεία και πήγαινε μια βόλτα με το αγόρι σου με ένα ιστιοπλοϊκό. Μια ρομαντική βόλτα στο πέλαγος θα σας χαλαρώσει και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες στον έρωτα σας…

Πήγαινε για ποτό σε μια όμορφή ταράτσα

Επέλεξε κάτι διαφορετικό για την βραδινή σου έξοδο, πηγαίνοντας σε μια όμορφη ταράτσα για να πιεις το ποτό με τον αγαπημένο σου κάτω από τα αστέρια.

Πήγαινε στο λούνα παρκ

Δώσε ραντεβού σε ένα λούνα παρκ και νιώσε πάλι παιδί! Κάνε μια βόλτα στα παιχνίδια με τον καλό σου, φάε μαλλί της γριάς, ποπ κορν και ζήσε την στιγμή.

Απόλαυσε την καλοκαιρινή πανσέληνο

Προσκάλεσε τον σύντροφό σου για μια βόλτα στη θάλασσα απολαμβάνοντας την Αυγουστιάτικη πανσέληνο. Ηρέμησε και απόλαυσε τρυφερά χάδια κάτω από το φως του φεγγαριού αυτή την ξεχωριστή βραδιά του καλοκαιριού.

Νοίκιασε διπλό ποδήλατο

Η βόλτα με ένα διπλό ποδήλατο μαζί με το αγόρι σου θα είναι πολύ διασκεδαστική! Στα σοκάκια ενός νησιού ή στην εξοχή δίπλα από την πόλη, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις κοντά με τη φύση, να γυμναστείς, να απολαύσεις τον καθαρό αέρα και να ανακαλύψεις με ευχάριστο τρόπο νέα μέρη!
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ