2014-08-18 09:02:13
Φωτογραφία για ΝΤΑΡΝΤΕΝ : ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
Ο Τρέμελ Ντάρντεν, κατά την άφιξη του στην Ελλάδα, μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του και τόνισε πως θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό με κάθε τρόπο για να πετύχει τους στόχους του.

«Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και ήξερα αρκετά και ο Σίμονς μου είπε ακόμα περισσότερα. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταγωνιστής κάθε χρονιά στην Ευρώπη και τα τελευταία τρία χρόνια έχει δύο ευρωπαϊκά. Τι άλλο να πούμε; Η ομάδα είναι πολύ δραστήρια, θέλει τίτλους και έχει πολλούς στόχους αυτή τη χρονιά», ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού φόργουορντ στον "Γαύρο".

Ο Ντάρντεν συνέχισε λέγοντας πως: «Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα αυτή τη χρονιά. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους και θέλω να τη βοηθήσω με κάθε τρόπο να τους πετύχει οπωσδήποτε».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην... κόντρα με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι: «Ξέρω ότι είναι πολύ έντονη η αντιπαλότητα. Κάθε παιχνίδι θα είναι πολύ έντονο, δυνατό και πρέπει να είσαι έτοιμος να μπεις και να έχεις καλή απόδοση».

Τέλος ο Αμερικανός είπε: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ καλύτερα, είμαι κάποιος που κάνει ό,τι χρειάζεται η ομάδα, τη μία μέρα το ένα, την άλλη το άλλο, να βοηθήσω όπως μπορώ. Θα κάνω ό,τι θέλει ο προπονητής μου για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ