2014-08-18 17:58:07
Φωτογραφία για Προχωράει για Σάμαρη η Μπενφίκα
Στη λίστα με τους παίκτες που ενδέχεται να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακού τις επόμενες μέρες, λίγο πριν από τη λήξη της... μεταγραφικής περιόδου, μπήκε από χθες το όνομα του Ανδρέα Σάμαρη.

Πορτογαλικά δημοσιεύματα αποκάλυψαν το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον διεθνή χαφ, ο οποίος ξεχώρισε την περσινή σεζόν με τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδας.

Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η SportDay, οι «αετοί» είχαν ξεχωρίσει τον 25χρονο άσο από τα μεταξύ τους παιχνίδια με τους Πειραιώτες στους ομίλους του Champions League.

Μάλιστα, η περίπτωσή του είχε εξεταστεί «ζεστά» τον Γενάρη, αλλά αποφασίστηκε να μην γίνει κίνηση για κανέναν ποδοσφαιριστή και η Μπενφίκα να πάει ως έχει μέχρι το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πολύ καλή άποψη για τον παίκτη είχε σχηματίσει ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Ρουί Κόστα, και τον παίκτη φέρεται να έχει τσεκάρει και ο αρχισκάουτερ της ομάδας, Μιγκέλ Κουαρέσμα.


Το «δεξί χέρι» του Ζόρζε Ζέσους, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε επαφή και με τον Φερνάντο Σάντος μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία και ο μέχρι πρότινος προπονητής της «γαλανόλευκης» έδωσε την έγκρισή του για την απόκτηση του Σάμαρη.

Πάμε τώρα στο… ψητό! Όπως γράφει η SportDay, οι Πορτογάλοι αναμένεται να κάνουν μέσα στην εβδομάδα την πρώτη τους επίσημη κίνηση (σ.σ.: αν δεν έχει γίνει ήδη), καταθέτοντας πρόταση 5 εκατ. ευρώ και ένα 15% ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης.

Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα καλύπτει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του διεθνούς μέσου, αλλά η Μπενφίκα αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερη και θα προσπαθήσει να κάνει δικό της τον παίκτη.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ