2014-08-18 21:01:46
Φωτογραφία για Πάτρα: Στις 25 Αυγούστου βγαίνουν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
Στις 25 Αυγούστου θα βγούν τα προσωρινά αποτελέσματα από την ΕΕΤΑΑ για τους παιδικους σταθμούς ΕΣΠΑ 2014 2015 ενώ 26/8 θα ξεκινήσουν οι ενστάσεις και θα διαρκέσουν εώς τις 28 Αυγούστου . Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 30 ή στις 31 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr τα προσωρινά αποτελέσματα με την μοριοδότηση των μητέρων από την ΕΕΤΑΑ θα ανακοινωθεί στις 25 Αυγούστου ημέρα Δευτέρα . Ειδικότερα στις 25 θα ανακοινωθεί η μοριοδότηση των γονέων όπου θα μπορούν την επόμενη ημέρα να κάνουν τις ενστάσεις τους (26 εως 28 Αυγούστου ) και τις διορθώσεις τους στις αιτήσεις αποστέλλοντας τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά. Τέλη Αυγούστου (30 ή 31/8) και μετά την επεξεργασία των ενστάσεων θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα όπου και οι γονείς θα γνωρίζουν σε ποιους παιδικούς σταθμούς θα στείλουν τα παιδιά τους μέσω ΕΣΠΑ. Οι ενστάσεις θα πρέπει να σταλούν στα Γραφεία της ΕΕΤΑΑ στις ακόλουθες Διευθύνσεις αντίστοιχα με τη γεωγραφική προέλευση των αιτούντων μητέρων ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ, ως ακολούθως:

Περίπου 89.000 αιτήσεις από γονείς έγιναν στην ΕΕΤΑΑ για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr. Ο αριθμός αυτός είναι μικρότερος από τις αιτήσεις του 2013 για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ κατά 4.000 αφού πέρσι έγιναν 93.000 αιτήσεις.

Πηγή: dikaiologitika
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ