2014-08-19 18:40:06
Φωτογραφία για Συνέντευξη Τύπου στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών για τα «20α Μερκούρεια» και τη «15η Βαλκανική Πλατεία»
Συνέντευξη Τύπου για τις φετινές θεσμικές εκδηλώσεις «Μερκούρεια 2014» και «Βαλκανική Πλατεία 2014» παραχωρούν αύριο, Τετάρτη 20 Αυγούστου, ο... δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών Γιώργος Θώμογλου.

Υπενθυμίζεται ότι τα «Μερκούρεια» αποτελούν την ετήσια θεατρική συνάντηση των Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων της χώρας, του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, του Δημοτικού Θεάτρου Συκεών και του Θεατρικού Εργαστηρίου Νεάπολης «ΘΕΣΠΙΣ» και πραγματοποιούνται φέτος για 20η χρονιά, στο Ανοικτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης» από τις 22 έως και τις 31 Αυγούστου.

Τη σκυτάλη παίρνει η «Βαλκανική Πλατεία», στο πλαίσιο της οποίας, από τις 31 Αυγούστου έως και τις 6 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή Στρεμπενιώτη της Νεάπολης, αγαπημένοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες από τα Βαλκάνια ανταμώνουν στο 15ο ραντεβού τους με τη φιλία, τη συνεργασία και την ελπίδα. Ξεχωριστή θέση, φυσικά, έχουν και φέτος τα παιδιά, με ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτά.

Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στις 11.30 το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο Συκεών (Κομνηνών 38).
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ