2014-08-20 04:17:05
Φωτογραφία για Οι κοιλιακοί που μας έκαναν...σινεφίλ!
Ηταν η φορά που πήγες με τις φίλες σου να δεις μια χαζοταινία και μόλις ο πρωταγωνιστής... έβγαλε το T-shirt του, αμέσως αρχίσατε όλες να σκουντιέστε μεταξύ σας και να αναστενάζετε. Στο τέλος απορήσατε γιατί δεν πήρε και όσκαρ αφού "είναι τόσο ταλαντούχο παιδί" και "τελικά είχε ένα ενδιαφέρον η υπόθεση και μια ανατροπή"(γνωρίστηκαν, τον χυλοπίτωσε, την κυνήγησε, την "έριξε" και παντρεύτηκαν).

Επίσης είχες περάσει ωραία όταν το αγόρι σου σε έσυρε στο cinema να δείτε 300 ή "Μονομάχο". Δεν τις περιμένες τόσο ταινιάρες. Σου άρεσε πολύ που η παραγωγή φρόντισε να αφήσει γυμνόστηθους τους μονομάχους, μαχητές, πολεμιστές. Τελικά αυτά τα έργα εποχής έχουν ένα ενδιαφέρον.

Κάπως έτσι μια ταινία αποκτά αξία εκεί που δεν το περιμένεις και το ποπ κορν τινάζεται από τα χέρια στον πίσω, χωρίς να βλέπεις καν θρίλερ. Τα χέρια του αγοριού που πρωταγωνιστεί, σταυρώνονται μπροστά από την κοιλιά του κι εσύ ανυπομονείς όπως όταν σου φέρνουν καινούρια παπούτσια από τα Ζάρα.


Ξέρεις ότι η συνέχεια έχει ως εξής: πιάνει αργά και βασανιστικά με τον δείκτη και τον αντίχειρα τη μπλούζα του και ξεκινάει να τη σηκώνει, ενώ αφήνει να φανούν οι γραμμώσεις των κοιλιακών του. Εκεί ακούγονται στην αίθουσα τα πρώτα αχ-βαχ. Μόλις σηκώσει τα μπράτσα του και περάσει το κεφάλι μέσα από το στεφάνι που σχημάτισε με τα χέρια του και ξεφορτωθεί οτιδήποτε περιττό (όπου "περιττό" γι' αυτό το κείμενο να σκέφτεσαι κάθε ύφασμα που μπορεί να κρύβει σέξι σάρκα), ξεκινάς να μετράς. Σε άλλους σταματάς στα τέσσερα, άλλοι φτάνουν τα έξι (ιδέα μου είναι ή έχουν κυκλοφορήσει και 8pack;)

Έπειτα όλη η αίθουσα τηρεί σιγήν ιχθύος και παρακολουθεί τα ενσταντανέ που ακολουθούν με κομμένη την ανάσα. "Θα χυθεί το νερό που πίνει να ξεδιψάσει το αγαλματένιο του κορμί;", "θα ιδρώσει να σκουπιστεί με το μπλουζάκι;", "θα βγάλει και το παντελόνι να κάνει μπάνιο, αφού γέμισε γράσα από το service αυτοκινήτου;" Τέτοια ερωτήματα βασανίζουν το πεινασμένο για αντρική σάρκα μυαλό σου και αδημονείς για τη συνέχεια.

Ryan Reynolds - Amityville Horror

Η αγαπημένη μου σκηνή ήταν εκείνη που έκοβε ξύλα, αλλά με τέτοιο φορτίο κάτω από την μπλούζα, κάθε σκηνή που δεν τη φορά, είναι αγαπημένη. Όχι δες εδώ κορμοστασιά που σε κάνει να ξεχνάς και φόβους και φαντάσματα και κοριτσάκια που κρέμονται από τα ταβάνια. Ράιαν, το τζάκι μου θέλει ξύλα αγόρι μου, έλα να μου τα κόψεις.

Τaylor Lautner

O μόνος λόγος για να (ξανα)δεις το Twilight, ήταν εκείνες οι σκηνές που ο Jacob έβγαζε τη μπλούζα του. Ξάφνου σταματάς να ακούς ποιος θέλει να πιει το αίμα ποιου και μετράς τετραγωνάκια και λιποθυμίες.

Gerard Butler - 300

O Gerard είναι θεός, αυτό είναι κοινός τόπος εν έτει 2014. Όταν τον είδαμε στους 300 να κυκλοφορεί επί μονίμου βάσεως προτάσσοντας τα γυμνά του στήθη μείναμε "ενεοί και κεχηνότες" και αναφωνήσαμε μετά από ενός λεπτού σιγή "This is Sparta" σκίζοντας τα ρούχα μας
πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ