2014-08-20 07:56:06
Φωτογραφία για Έπεσε ξύλο σε club στο Ριο . Τα έβαλαν με πυγμάχο και τώρα τρέχουν …
Εδώ και λίγες ημέρες τέσσερις φίλοι που νόμιζαν πως μπορούν εύκολα να κάνουν «τσαμπουκά» και να «χτυπήσουν» και μάλιστα να εκμεταλλευθούν το γεγονός της αριθμητικής τους υπεροχής ζουν με την αγωνία μην βρεθούν «ξάπλα» από επίθεση που πιθανόν δεχθούν από τον γνωστό πατρινό που γρονθοκόπησαν.

Και αυτό γιατί μετά το ξύλο που έπεσε σε παραλιακό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, έμαθαν πως αυτός στον οποίον επιτέθηκαν δεν ήταν τυχαίος! «Βετεράνος» της πυγμαχίας, προερχόμενος από οικογένεια πυγμάχων, πλέον όμως επιχειρηματίας και οικογενειάρχης. Και αυτό εκμεταλλεύθηκαν για να του επιτεθούν.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης όταν ο συγκεκριμένος άνδρας επισκέφθηκε το σχεδόν άδειο κατάστημα (λόγω της ημέρας) μαζί με την σύζυγό του. Κάθισαν σε ένα τραπέζι και περίμεναν τον σερβιτόρο για παραγγελία. Ξαφνικά και ενώ το κατάστημα ήταν άδειο, ένας εκ των ιδιοκτητών που έχει μικρό ποσοστό μετοχών (νεαρής ηλικίας) ο οποίος προφανώς δεν γνώριζε ποιος ήταν ο πελάτης, του είπε πως θα έπρεπε να σηκωθεί γιατί το συγκεκριμένο τραπέζι ήταν «ρεζερβέ».


Ο πελάτης κοίταξε γύρω του, είδε πως σχεδόν όλα τα τραπέζια του καταστήματος ήσαν άδεια και αρνήθηκε να σηκωθεί. Ο νεαρός συν-ιδιοκτήτης επέμενε και ο βετεράνος πυγμάχος αύξησε την ένταση της φωνής του λέγοντάς του να φύγει. Και τότε ο νεαρός τον έπιασε από τον ώμο και αυτό ήταν αρκετό! Δέχθηκε μία σπρωξιά και «εκτινάχτηκε»… στα πέντε μέτρα!

Η «σπίθα» για το επεισόδιο είχε ανάψει. Τέσσερις «κολλητοί» του νεαρού που ήσαν στο κατάστημα ως πελάτες επιτέθηκαν στον πελάτη. Άρχισαν να τον χτυπούν και εκείνος δεν πρόλαβε να αντιδράσει, όντας στον χώρο μαζί με την γυναίκα του και σε κατάσταση ηρεμίας.

Το μαγαζί… αναστατώθηκε! Κάποιοι που ήξεραν ποιος είναι ο πελάτης, έσπευσαν και «απομάκρυναν» τους νεαρούς. Μάλιστα έδωσαν και χαστούκια και στους 4 (υποτιμητικά χτυπήματα) για να τους συνετίσουν και να μην λάβει διαστάσεις το θέμα. Ωστόσο ο παλαίμαχος πυγμάχος και νυν επιχειρηματίας είναι δικαιολογημένα εκνευρισμένος. Το συμβάν έγινε μπροστά στην σύζυγό του και μάλιστα χωρίς ο ίδιος να προκαλέσει.

 Όσο για τους νεαρούς; Φοβούνται μήπως και ο βετεράνος θελήσει να τους εκδικηθεί. Και είναι βέβαιο πως εύκολα μπορεί να το κάνει. Ωστόσο και ο ίδιος ίσως να μην θελήσει να ρίξει λάδι στη φωτιά, αφού έχει αποσυρθεί από τέτοιες ιστορίες εδώ και χρόνια και ζει γαλήνια με την οικογένειά του. Δεν παύει όμως το συμβάν να τον προσέβαλε και να τον έθιξε ως άνθρωπο γνωστό στην πατραϊκή κοινωνία.
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ