2014-08-20 08:11:07
Φωτογραφία για Χορός εκατομμυρίων γύρω από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού...
Οι πληροφορίες ότι ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται «ένα βήμα» απ' την Αρσεναλ, δεν ήταν αναληθείς Πραγματικά οι «κανονιέρηδες» θέλουν τον αμυντικό των πρωταθλητών Ελλάδας αλλά όχι με τα χρήματα που λέγονται και γράφονται. 

Η Mirror γράφει σήμερα (19/8) πως ο Βενγκέρ έχει στην κορυφή της λίστας τον Μανωλά γιατί «είναι νεαρός και φθηνότερος σε σχέση με άλλους».

Πόσα δίνει η Αρσεναλ και πόσα ζητάει ο Ολυμπιακός;

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, ο Βενγκέρ δίνει μόλις 7,5 εκατ. στον Ολυμπιακό, ενώ η τιμή πώλησης δεν πέφτει απ' τα11-12 εκατομμύρια.

Την απάντηση, δικαιούται να τη δώσει, μόνο και αποκλειστικά, ο ίδιος ο σύλλογος. Δικός του είναι ο παίκτης και αυτός αποφασίζει αν και πόσο θα τον πουλήσει. Αρα μιλάμε για μεγάλη διαφορά, που δεν είναι εύκολο να καλυφθεί. Ισως γι' αυτό το λόγο, ενώ ο διεθνής σέντερ μπακ ταξίδεψε στο Λονδίνο το περασμένο Σαββατοκύριακο, χθες ήταν στο Ρέντη χωρίς να έχει ανακοινωθεί καμία συμφωνία. Και το ερώτημα που προκύπτει είναι «μήπως έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχυ ο Ολυμπιακός ή οι ξένοι θέλουν να αγοράσουν κοψοχρονιά;».


Η περίπτωση Σάμαρη

Και αν με τον Μανωλά η απάντηση «πόσο ακριβώς πωλείται» έχει δύσκολη απάντηση (επειδή υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι), δεν ισχύει το ίδιο με την περίπτωση του Ανδρέα Σάμαρη. Σύμφωνα με τις πορτογαλικές εφημερίδες και συγκεκριμένα την καλά πληροφορημένη Record, ο ποδοσφαιριστής αποτελεί στόχο της Μπενφίκα αλλά τα 7-8 εκατομμύρια που ζητάνε οι «ερυθρόλευκοι» κρίνονται πολλά. Σημειωστε ότι η εφημερίδα «Γαύρος» γράφει ότι ο Ολυμπιακός θέλει 15 (!) εκατομμύριαγια τον Σάμαρη.

Και εδώ το ίδιο ερώτημα: Πόσο πραγματικά κοστίζει ο Σάμαρης και πως προκύπτει αυτή η τιμή. Προφανώς, ισχύει και εδώ η ίδια απάντηση με εκείνη της περίπτωσης Μανωλά: Κοστίζει όσο αποφασίσει ο Ολυμπιακός.

Με όλα αυτά, αποκλείεται σύντομα ο Ολυμπιακός να χαρακτηριστεί «Μύκονος του ελληνικού ποδοσφαίρου»;
πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ