2014-08-20 18:32:09
Φωτογραφία για Επίθεση Τζιτζικώστα στη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ για τον «Ποταμό» Επανομής: «Αν πρόκειται για λάθος τότε οφείλεται να το διορθώσετε άμεσα»
Την έντονη δυσαρέσκειά του για την απόφαση της κυβέρνησης να εντάξει στο ΤΑΙΠΕΔ τον υδροβιότοπο που βρίσκεται στην... περιοχή «Ποταμός» Επανομής, εξέφρασε πριν από λίγο ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος δηλώνει δυσαρεστημένος από την εξέλιξη αυτή και τονίζει πως «αν πρόκειται για λάθος τότε η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ οφείλει να το διορθώσει άμεσα».

Δείτε τι ανήρτησε ο Απ. Τζιτζικώστα

«Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ένας υδροβιότοπος βγαίνει προς πώληση από το ΤΑΙΠΕΔ και μάλιστα τη στιγμή που ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εκτελούμε στο συγκεκριμένο σημείο έργα για την προστασία, συντήρηση και ανάδειξή του, με χρήματα που εξασφαλίσαμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν πρόκειται για λάθος η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ οφείλει να το διορθώσει άμεσα. Αν πάλι αποτελεί επιλογή της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ, η τοπική κοινωνία και η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι αντίθετοι με ένα τέτοιο ενδεχόμενο.»
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ