2014-08-21 15:06:29
Φωτογραφία για Ο Γιάγκος Ραυτόπουλος ξαναχτυπά - Ετοίμασε ένα νέο φιλμ με τίτλο 30 Χρόνια, Κόντρα στο Ρεύμα
Ο Πατρινός Γιάγκος Ραυτόπουλος, δημιουργός της επικής ταινίας φαντασίας «Γιαγκόναν» που έφτασε μέχρι και το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, «ξαναχτυπά».

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου που έστειλε ο ίδιος στα Μέσα ενημέρωσης, μέσα από ένα υλικό που μάζεψε από 153 αναλογικές και ψηφιακές κασέτες, αποκόμματα εφημερίδων, άρθρα από σάιτ και blog, φωτογραφίες από αρχεία σχεδόν 30 χρόνων και έπειτα από ένα χρόνο επεξεργασίας και ατελείωτου μοντάζ, έχει έτοιμο να παρουσιάσει ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο "30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ" που θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου 2014.

Το φιλμ θα περαιλαμβάνει όλα τα κύρια πρόσωπα και τα γεγονότα από την στιγμή της γέννησης του, χρόνο – χρόνο, μέχρι σήμερα σε 3 φάσεις, μαθητής, φοιτητής, πολίτης. Για 1η φορά ένα ταξίδι στις δεκαετίες ‘80, ‘90 και 2000 με όλα τα επεισόδια μαζεμένα σε ένα ατελείωτο δίωρο αφιέρωμα.

Ο Γιάγκος Ραυτόπουλος είναι πολιτικός μηχανικός (έχει τελειώσει την σχολή του Πολυτεχνείου στο Πανεπιστήμιο Πατρών) ενώ ήταν υποψήφιος βουλευτής Αχαίας το 2012 με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο Γιάγκος Ραυτόπουλος προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια με μητέρα αγιογράφο από την Αιγιάλεια και πατέρα πολιτικό μηχανικό από την Πάτρα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ