2014-08-21 15:20:15
Φωτογραφία για Ποιος Έλληνας παρουσιαστής τα παράτησε όλα κι έγινε ξενοδόχος
Ο Θανάσης Αθανασιάδης άφησε πίσω του τον κόσμο της τηλεόρασης και της δημοσιογραφίας και ζει στη Σέριφο με την οκογένειά του ενώ μπόρεσε να δημιουργήσει το «Ρίζες Hotel», ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Σέριφο.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος στο fortunegreece αποφάσισε να φύγει «επειδή επήλθε ο κορεσμός, ενώ παράλληλα αισθάνθηκα και σε μεγάλο βαθμό μία αχαριστία σε σχέση με όσο είχα προσφέρει έως τότε στο σταθμό τον οποίο εργαζόμουν».

Ο ίδιος εργάστηκε στον Alpha και στον ΣΚΑΙ ενώ άφησε πίσω του την δημοσιογραφία πριν ξεσπάσει κ κρίση.

«Αν νιώθω κάπου τυχερός, είναι που μπόρεσα να δημιουργήσω αυτή τη μονάδα. Στη Σέριφο ερχόμουν για αρκετά χρόνια, καθώς είναι η γυναίκα μου από το νησί.

Πρόκειται για ένα νησί που δεν γνώρισε την ανάπτυξη των άλλων Κυκλάδων κι ευτυχώς κατάφερε να διατηρήσει τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά αναλλοίωτα. Αντίστοιχα, όμως, απουσίαζαν χώροι φιλοξενίας που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σημερινών παραθεριστών.

Όλα αυτά τα χρόνια δέθηκα κι αγάπησα το νησί. Ένιωθα την ανάγκη ότι έπρεπε να κάνω κάτι για να αναδειχθεί περισσότερο.

Βρήκα ένα οικόπεδο το οποίο διέθετε μοναδική θέα στην Χώρα και στο λιμάνι και έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω το συγκρότημα “Ρίζες Hotel”, το οποίο θα προσέφερε όλες τις σύγχρονες ανέσεις στον απαιτητικό επισκέπτη της Σερίφου» είπε.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η αγγλοσαξονική βόμβα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η αγγλοσαξονική βόμβα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ