2014-08-21 20:34:07
Φωτογραφία για Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων και Πεπραγμένων Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης έτους 2013
"Τον Ισολογισμό, τον Απολογισμό, τα Αποτελέσματα Χρήσεως και τις Εκθέσεις Πεπραγμένων του οικονομικού έτους 2013 ενέκρινε το... Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής (ΠΤΑ Αττικής) κατά την τελευταία συνεδρίασή του." αναφέρει στην ανακοίνωση της η Περιφέρεια Αττικής και συνεχίζει:

"Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το ΠΤΑ Αττικής παρουσίασε αύξηση του κύκλου εργασιών του σε σχέση με το προηγούμενο έτος, εν όψει και της πλήρους εξέλιξης των έργων του ΕΣΠΑ της τάξης του 43%, ενώ διαχειρίστηκε έργα συνολικής αξίας 200 εκ ευρώ.

Επιπλέον αύξησε την κερδοφορία του κατά 73% με την αύξηση των εσόδων του αλλά και την χρηστή και αιτιολογημένη οικονομική διαχείριση των λειτουργικών του εξόδων.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΠΤΑ Γιάννης Σγουρός επεσήμανε ότι «Για μια ακόμη χρονιά το ΠΤΑ Αττικής επιτέλεσε το ρόλο του για την άμεση και ορθή εξυπηρέτηση των πληρωμών των έργων που υλοποιούνται από διάφορους φορείς στη χωρική επικράτεια της Περιφέρειας Αττικής και χρηματοδοτούνται, τόσο από κοινοτικούς, όσο και από εθνικούς πόρους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα μέλη του Δ.Σ. και στο προσωπικό του οργανισμού για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα»." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ