2014-08-21 21:39:07
Φωτογραφία για ΛΑΦΑΓΙΕΤ : ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΛΕΞΑΝ
Ο Όλιβερ Λαφαγιέτ είναι μια από τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους ερυθρόλευκους.

Ο 30χρονος Αμερικανός απέκτησε κροατικό διαβατήριο και θα βοηθήσει την εθνική ομάδα της χώρας στο επερχόμενο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε για τις εντυπώσεις του από την εθνική Κροατίας. «Είναι τιμή και μεγάλη ευκαιρία, που με διάλεξαν να τους βοηθήσω. Ήταν ήδη πολύ καλή ομάδα. Πρόκειται για ένα γκρουπ υπέροχων ανθρώπων».

Όσο για την προσαρμογή του και το θέμα της γλώσσας ανέφερε τα εξής: «Δεν ήξερα πολλά πριν ενσωματωθώ. Αλλά οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πάρα πολύ να προσαρμοστώ. Ένα θέμα που με απασχολεί είναι η γλώσσα. Για να είμαι ειλικρινής, έχω μάθει κάποιες λέξεις, αλλά δεν θέλω να τις επαναλάβω», εννοώντας προφανώς ότι ήταν... υβριστικού χαρακτήρα.

Οι Σιμόν, Ζόριτς και Μάρκοτα είναι οι παίκτες με τους οποίους έχει «κολλήσει» πιο πολύ και μάλιστα τον φωνάζουν «Laf». «Παλαιότερα είχα το "Ο" ή το "Oli"», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι Μπογκντάνοβιτς και Τόμιτς τον έχουν εντυπωσιάσει περισσότερο μέχρι στιγμής, ενώ από τους νέους οι Χεζόνια και Σάριτς θεωρεί ότι είναι εκπληκτικοί και ότι μπορούν να φτάσουν μέχρι και στο NBA.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ