2014-08-21 23:48:43
Φωτογραφία για ΤΩΡΑ ΠΙΑ... ΜΑΝΩΛΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Μετά τη διαφαιόμενη πώληση του Σάμαρη στην Μπενφίκα ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κάνει... σκόντο σε κανέναν για τον Μανωλά και θα τον παραχωρήσει μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά 100%.

Ο Μανωλάς θα αποχωρήσει μόνο με τους όρους των ερυθρόλευκων και εφόσον έρθει η κρούση που θα τους ικανοποιεί.

Τα δεδομένα για τον διεθνή αμυντικό δεν έχουν διαφοροποιηθεί αισθητά ούτε και σήμερα. Για να πάρει μεταγραφή ο Μανωλάς για άλλη ομάδα αυτό θα συμβεί μόνο με τους όρους του Ολυμπιακού και τις συνθήκες που θέλει η ομάδα.

Αυτό ακριβώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εξήγησε και ο Γιάννης Βρέντζος με τον Πιέρ Ισά στην συνάντηση που είχαν με τον παίκτη για αρκετά λεπτά μετά το τέλος της προπόνησης. Αυτό σημαίνει πως για να φύγει ο διεθνής στόπερ από το Λιμάνι θα πρέπει η πρόταση να ικανοποιεί πλήρως τους ερυθρόλευκους, κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμα.

Για τον Μανωλά ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα έχει αρνηθεί τουλάχιστον πέντε προτάσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr". Ο παίκτης πάντως είχε επαφή με ανθρώπους της διοίκησης της ΠΑΕ και πριν την προπόνηση και μετά από αυτήν.


Για την ακρίβεια μετά το τέλος της είχε για αρκετά λεπτά συζήτηση με τους Βρέντζο και Ισά, με βασικό αντικείμενο της κουβέντας το μέλλον του και το τι υφίσταται αυτήν την στιγμή για αυτόν.

Την στιγμή της συζήτησης πάντως οι οπαδοί που είδαν το τι γινόταν άρχιζαν να φωνάζουν στον παίκτη να μείνει για πάντα στον Ολυμπιακό. Του ζητούσαν να μην φύγει από το Λιμάνι. Επίσης μετά το τέλος της κουβέντας, συνέχισαν μόνοι τους την συζήτηση οι Βρέντζος και Ισά.

Φυσικά το θέμα Μανωλά παραμένει ανοιχτό, όπως και των Μανιάτη και Χολέμπας. Όπως γίνεται βέβαια αντιληπτό δεν είναι εφικτό να φύγουν και οι τρεις ποδοσφαιριστές. Τα επόμενα 24ωρα σίγουρα θα είναι καθοριστικά για όλους Στο εξωτερικό πάντως τα δημοσιεύματα για τον Μανωλά δεν σταματούν κάνοντας λόγο για... μάχη ανάμεσα σε Άρσεναλ και Ρόμα!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ