2014-08-22 09:20:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο τροχονόμος της χρονιάς Κώστας Πατέντας συνέλαβε τον πατέρα ο οποίος έβαζε τον γιο του να κλέβει
O τροχονόμος Κώστας Πατέντας που είχε βραβευθεί ως τροχονόμος της χρονιάς για όλη τη χώρα πριν από δύο χρόνια ήταν αυτός που συνέλαβε τον πατέρα ενός 10χρονου που έκλεβε στην Ελληνος Στρατιώτου. Ο τροχονόμος έκανε περιπολία, είδε το σκηνικό με τον μικρό να έχει αρπάξει το πορτοφόλι νεαρής γυναίκας, στη συμβολή των οδών Έλληνος Στρατιώτου και Λευκωσίας.

Ο Κώστας Πατέντας συνέλαβε τον 10χρονο, βρίσκοντας επάνω του το πορτοφόλι της γυναίκας.

Ο μικρός φοβούμενος τι θα επακολουθήσει αποκάλυψε στον αστυνομικό, ότι έκλεβε επειδή του ζήτησε ο πατέρας του, ο οποίος μάλιστα, τον περίμενε μία γωνία πιο μακριά.

Μάλιστα, ο ανήλικος δράστης υπέδειξε στον αστυνομικό τη θέση στην οποία βρισκόταν ο πατέρας του.

Όταν ο αστυνομικός τον αναζήτησε, ο πατέρας του δράστη και ηθικός αυτουργός των κλοπών, ετράπη σε φυγή. Όμως δεν πήγε μακριά.

Μετά από καταδίωξη και με τη βοήθεια των κατοίκων της περιοχής, ο αστυνομικός εντόπισε τον ενήλικο Ρομά, ο οποίος και συνελήφθη.

Ο Κώστας Πατέντας είναι ο αστυνομικός που εκτός από τροχονόμος της χρονιάς είχε βραβευθεί και από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας γιατί μαζί με τον Ανδρέα Κάππο είχαν σώσει ένα αγοράκι 17 μηνών από πνιγμό κάνοντάς του ειδική λαβή για να ξεκολλήσει ένα κομμάτι πατάτας από τον λαιμό του.

Ο ίδιος αναφερόμενος στο περιστατικό με τον μικρό που έκλεβε καθ' υπόδειξιν του πατέρα του δήλωσε πως απλά έκανε το καθήκον του.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ