2014-08-22 09:59:27
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Γνωστή τηλεπερσόνα πέρυσι έχασε το μωρό της και φέτος διαγνώστηκε με καρκίνο!
Η ιστορία της  προκαλεί κόμπο στο στομάχι Η μοίρα της Jen Arnold της παίζει άσχημα παιχνίδια από την μέρα που γεννήθηκε!

Έγινε διάσημη όμως στον πλανήτη όταν έδειξε θάρρος και προέβαλλε την ζωή της μέσα από reality show και έγινε η πρώτη σταρ με νανισμό!

Μάλιστα συγκίνησε με την απόφαση της ίδιας και του συζύγου της να υιοθετήσουν δύο παιδάκια που αντιμετωπίζουν την ίδια ασθένεια με εκείνη.

Σήμερα όμως καλείται να δώσει έναν αγώνα με τον καρκίνο. Τα φετινά Χριστούγεννα τα πέρασε, κάνοντας χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, παρά τις δύσκολες στιγμές που περνά, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους γλυκές στιγμές της οικογένειάς της που βρισκόταν στο σπίτι ενώ εκείνη ήταν ξαπλωμένη σε κρεβάτι νοσοκομείου.

Μάλιστα ανέβασε και μία δική της φωτογραφία από το νοσοκομείο όπου είναι εμφανές πως της έχουν πέσει από τις χημειοθεραπείες τα μαλλιά.


Η ίδια διαγνώστηκε με καρκίνο της μήτρας σε στάδιο τρία όταν άρχισε να αιμορραγεί σε ταξίδι που έκανε στην Ινδία για να ολοκληρώσει τις διαδικασίες υιοθεσίας της κόρης της η οποία επίσης πάσχει από νανισμό.

Η Jen είχε μείνει έγκυος τον περασμένο Αύγουστο όμως η καρδιά του εμβρύου κάποια στιγμή έπαψε να λειτουργεί.

Η ίδια προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο αισιόδοξη και φυσικά θέλει να γυρίσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο σπίτι της για να βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα, τον σύζυγό της και τα δύο υιοθετημένα παιδάκια τους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ