2014-08-22 11:47:31
Φωτογραφία για Οι συγγενείς του άγρια δολοφονηθέντα Κωνσταντίνου Σγούρου έκαναν την κηδεία του σαν γάμο
Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Πέμπτης στον Κωνσταντίνο Σγούρο φίλοι και συγγενείς, ενώ τηρήθηκε η επιθυμία της οικογένειας του θύματος να πραγματοποιηθεί η κηδεία σαν να επρόκειτο για γάμο.

Λίγα λεπτά πριν από τις 4 το απόγευμα, όπως αναφέρει το tharrosnews, η αυτοκινητοπομπή που στην κορυφή βρισκόταν το φέρετρο του άτυχου θύματος, πέρασε έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, όπου βρίσκονταν οι δύο 18χρονοι που κατηγορούνται για την δολοφονία.

Οι οδηγοί των αυτοκινήτων δεν σταματούσαν να κορνάρουν, όπως ακριβώς συμβαίνει σε έναν γάμο. Το φέρετρο του δολοφονημένου νεαρού ήταν σκεπασμένο με μια ελληνική σημαία και πίσω από τη νεκροφόρα ακολουθούσαν αυτοκίνητα και μηχανάκια με φίλους και συγγενείς του. Ο καθένας στο όχημά του είχε βάλει μια λευκή κορδέλα, όπως είχε ζητήσει ο αδερφός του δολοφονημένου, μέσω της σελίδας του στο Facebook.

Οταν η πομπή βρέθηκε μπροστά στο κτήριο που κρατούνται οι δύο 18χρονοι, ο αδερφός του Σγούρου κατέβηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε και φώναξε κατά των νεαρών.

Η αυτοκινητοπομπή είχε προορισμό το Νερόμυλο απ' όπου καταγόταν ο Κωνσταντίνος Σγούρος.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Νερόμυλο Μεσσηνίας.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ