2014-08-22 18:07:21
Φωτογραφία για ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ... ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Δύο παίκτες, «προϊόντα» της Αδριατικής σχολής, απέκτησε η Μπαρτσελόνα. Ο λόγος για τους 14χρονους Πάβλε Τίτιτς και Νίκολα Ζίζιτς, οι οποίοι υπέγραψαν πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Συνέχεια στην παράδοση που δημιούργησαν τα τελευταία χρόνια οι Νίκολα Μίροτιτς, Μάρκο Τοντόροβιτς και Βλάντιμιρ Λούσιτς με την μεταγραφή τους σε ισπανική ομάδα, έδωσαν οι Πάβλε Τίτιτς και Νίκολα Ζίζιτς που πήγαν στην Μπαρτσελόνα.

Αμφότεροι 14 ετών και Μαυροβούνιοι. Ο πρώτος αγωνίζεται στην θέση του πόιντ γκαρντ, ενώ ο δεύτερος είναι «τριάρι» με ύψος ήδη 2.03 και θεωρούνται εκ των μεγαλύτερων ταλέντων της πατρίδας τους.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την μετακίνηση μου στην Μπαρτσελόνα, επειδή είναι ένας πολύ σοβαρός σύλλογος, όπου θα μπορέσω να εξελιχθώ σαν παίκτης και να μορφωθώ. Ελπίζω μια μέρα να παίξω με την πρώτη ομάδα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ζίζιτς.

«Είμαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος. Ελπίζω μια ημέρα να παίξω με την πρώτη ομάδα των “μπλαουγκράνα”. Είναι ένας στόχος ζωής και αυτό το αποδεικνύει και το πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας που υπέγραψα», ήταν οι αντίστοιχες του Τίτιτς.

Πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα υπέγραψαν και οι δύο νεαροί αθλητές, με την ακριβή διάρκεια του deal όμως να μην έχει ανακοινωθεί επισήμως.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ